Serrax mom_ hastane odaları çok sıcak olur. Tabii hastaneye bağlıdır ama ne zaman gitsem bunalırım sıcaktan. Mayısta doğum yapmıştım tabii Erzurum olduğundan hala kalorifer yanıyordu ve çok sıcaktı
Rmeysa_1661 mom_ yok canım petekler yanıyor genelde ama doğumdan sorna kanama oluyor ya insana ister istemez bir üşüme geliyor şey yap yanına hırka al onu giyersin bebişi emzirirken falan 😊 birde bol nescafe al hem seni rahatlatır hemde sıcak sıcak iyi gelir çoraplarını kalın almayı unutma 🤭
mom_ Rmeysa_1661 kalın bir sabahlık koyayım en iyisi 🌼teşekkür ederim 🙏🏻 bide büyük şişe su koydum ne olur ne olmaz 🤭
YamanEla MuhAnne Ben 1 tane tulum içinde atleti ve ince zıbın(tulum set halinde atleyi ve zıbınıyla) 1 tane çorap,1 tane külotlu çorap bi tane ince kundak bi tane de.az kalın örtü, Bi tane de süveter tarzı yelek koydum lazım olursa diye🥰
Sinem_Asel Seyma16 ben kendime iki takım gecelik cocuga 3 takım havlumu pecete mi eger sezaryan olacaksan sen kalın hırka yelek gibi bir sey koymalusın kalın corap sezaryan için önem li agustosun ortasında kalın corap giydigimi biliyom narkoz üşütüyor cıkınca biboron emzik bezi ıslak mendili gögüs pedi normal Pet iç camasırı bunlar en acil lazım olanlar catalını kasıgını da koyabilirsin plastik kullanamıyor san ve bardagını sade neskafe sezaryan için önemli bunlar
Mom092 Seyma16 valla buyuk valiz yaptim doldu ekstra bebek bakim cantamida doldurdum niye oyle oldu anlamadim😂
Esra0508 Minnaki_beklerken ikizlerim olucak orta boya hazırladım bide sırt çantası yaptim büyük boy valizle gitmek komik geldi sanki tatile gider gibi 🤣
Minnaki_beklerken Esra0508 sizin icin cok normal o sekilde olmasi bizim tekken orta boy anca kurtariyor 😂 buyuk boya da hazirlasaniz hakkiniz 😂
Esra0508 Seyma16 Evet annem kese dikti Ikisininde ayrı ayrı keselere koyduk kiyafetlerini hem düzenli oldu valiz hemde kirlilerle karismiycak ilk dogumumdada aynisini yapmistik