nisanurcanevi sblaltnky aaa😍 insallah bende kisa surede saglikla alirim evladimi kucagima… Sizede hayirli olsun insallah.
smyra32 Defneveannesi en son kontrolde 2 cm açıklık vardı demişsiniz ya peki ağrınız çıkmış miydi nst de 40+6 oldum daha gelen giden yok .. sancı çıkmadığı için açıklığa da bakmıyor doktorum
Defneveannesi smyra32 benim sancım da çıkıyor nst de. Doktor geçen hafta daha gelir dedi hatta ama gelmedi. Perşembe bir daha gittik bugün yarın doğurursun dedi. Pazar oldu ağrı biraz daha arttı ama düzenli değil
smyra32 Htciskif suyu kilosu iyi .. hareketlerine dikkat ediyorum.. salı gün gel demişti belki yatış yapar .. inşallah açılma flaan vardır çok cekmeden doğum yaparim🤲🤲 hepimiz Cook çekmeden sağ salim kavuşuruz inşallah 🤲
Htciskif smyra32 inşallah inşallah çok amin ben de yarın sabah gidicem kontrol edicek nst de sancı çıkmazsa(ki eminim çıkmayacak çünkü hiçbir belirti yok bende) direk sezaryene alıcak hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
ipekkkkkkk7 HappyMom 30+3 olduk gece uyuyamıyorum bel ağrısı ve bir de ayaklarıma ağrı giriyor sadece soluma yatabiliyorum rahatlıkla ama o zamam da kolum çok ağrıyor… Bu gece ayak arıları icin onerebileceğiniz birşey varsa memnun olurum ❤️🌹
SimgeTopcu 32 haftalık hamileyim ilk doğumum olucak nasıl bir durumla karşılaşıcam çok merak ediyorum sureklı arastırıyorum ya doğumum başladığını anlamazsam diye.
minik_pandam SimgeTopcu ayni sorun bendede var 37 hafta oldum bugün gelirse anlarmitim nasil olur ne yaparim yetmezsem ikinamazsam doguramazsam bayilirsam hetcandan dogum yarim karsa kafamda deli sorular. 🙈🙊
Ozlemmehmet1509 Meleginprensleri bugün bir iki damla gordum gibi ama emin olamadim nişan miydi acaba?
Meleginprensleri Ozlemmehmet1509 valla bende doğumdan iki gün öncesinden gelmeye başladı sarı geliyodu iki gün sonrada sancıyla birlikte kanlı gelmişti hastaneye gittim 1 santim aciklik vardi hastaneye git istersen muayene ederler
Edanursever Kubra_kbr benimde 31+4 ama 3 gündür sancım var ve eklem ağrılarim çok var Sefaköy medipol acile gittim rahim kısalması var dedi erken doğum olabilir sırt üstü yat dedi 😔