Gulan Rukiye2065 özelde olacak devlete kaçkere gittim sıra gelmiyordu çok doluydu ve hiç ilgilenmedikleri için özeldedevam etmek zorunda kaldım
Defneveannesi Ben de 40+2 deyim. Düzenli olmamakla birlikte bugün belimden ağrı girmeye başladı. En son kontrolümde 2 cm açıklık çıkmıştı. Acaba doğum başladı mı benim 😕
smyra32 Defneveannesi en son kontrolde 2 cm açıklık vardı demişsiniz ya peki ağrınız çıkmış miydi nst de 40+6 oldum daha gelen giden yok .. sancı çıkmadığı için açıklığa da bakmıyor doktorum
Gldn3406 34 haftaligim karında düşme var 2 gün çok hareketleyse ertesi gün çok yavaş hareket ediyor acaba bu nedemek sorun mu anlamadim. Israra sık çıkmak zaten var .hayırlısi olsun inşallah
Nilfer123 nisanurcanevi benimde öyle canım sancım olmadı suyum gelmediği sürece endişelenmiyorum akışına bırak dua et
Turkan2135 HappyMom 38+4haftalık bel agrılarım baya oluyoo bide kasıklarımada çok kramplar giriyoo Mervesavasturk aa aynıyız bnde 38+4oldum bel agrısı çok oluyo kaslarımada kramplar giriyo bazende ishal oluyorum her hafta doktor kontrülümede gidiyorum bi sorun yok diyip eve geliyorum
Mervesavasturk Turkan2135 bende pazartesi gidecektim ama gidemiyorum eşim pozitif çıktı bende de hafiften belirtiler var yarın test yaptırcam benimde adet ağrısı gibi oluyor işte geçen hafta gitmiştim sancım çıkmadı
Alininannnesi Ozlemmehmet1509 aynı sorun bende var canim bir yere bir toplanıyor ama hasretinde masallah alt tarafa fena ağrı veriyor neden acaba ben de 36+6 yım hayırlısıyla olur insallah
Ayferol0 40+4 olduk nişanım geldi ama nst de sancı çıkmıyor bekliyorum bakalım her an gelebilir 💁🏻♀️
Bsraytkn nisanurcanevi aynen benimde öyle oldu 38+5ken cuma günü doktorum çatı muayenesi yaptı akşamında kahverengi sümük gibi akıntı geldi bugün de aynı şekilde ama sancım olmadığı için aramadım daha doktorumu bi kaç güne doğurursun demişti :)
Cahidegok Kubra_kbr yalancı sancılar canım onlar dinlenince geçer daha erken 36 dan sonra olanlar gerçek sanci
Sultis 36+5 benim de baskı ani hareketlerde küçük sancılar var 38.haftadaki çatı muayenemden de korkuyorum aslında ben sonuç nasıl olacak 🤔
Sehermete aysenazinannesi Aynıyız pzrtesi günü çatı muanem var 40 a kadar bekletiyolar sancı gelmiyince eğer rahim norml doğuma musaitse suni değilse sezeryana alıyolar benim bildğim
minnoscan HappyMom 39+2 karnımda sabahtan beri sertlik var sanki böyle düğüm olmuş gibi arada şiddetleniyor bebek kasılması gibi. Süre tutmayı da beceremedim😄 Doğum olsa anlarım herhalde bu kadar hafif olamaz bi de bel ağrım hiç yok🤷🏻♀️
Senaa27 35.hsftamdayım bel ağrıları ve sık idrara çıkmada artış var onun dışında nefes zor alıyorum bebek hareketlerinden dolayı da çok kasılıyorum ama regl ağrısı fiği değil
Meleginprensleri nisanurcanevi nişanın gelmiş canım doğumun yakın demek ki bende doğumdan iki gün önce gelmisti😊
Ozlemmehmet1509 Meleginprensleri bugün bir iki damla gordum gibi ama emin olamadim nişan miydi acaba?