Conixx 35+3 gebeyim ellerim özellikle parmak uçlarımda rahatsız edicek derece de uyuşmalar var bu sorunu yaşayan var mı? Gece uykumdan bile uyandırdığı oluyor 😣
Meral11 Conixx benimde sabah uyandığımda hep ellerim uyuşmuş oluyor beni çok rahatsız ediyor maalesef
GhE Conixx benim de uyuşma çok var bende ne yapacağımı bilmiyorum inan ki bu arada bende 37 haftalık 3 günlük hamileyim
Gldn3406 34 haftaya girdim ilk gebeliğim sanki sonlara yaklaştıkça bi telaş sarıyor beni acaba bisey olcak mi,nasil olcak, hislerim karışık ve sürekli takmaya basladim ,niye böyle oldu vs gibi sizdede var mı??🤔
Sebihaela HappyMom kızlar benim çocuk kilolu dedi doktor 2hafta önce 3500du şimdi 4le doğurursun dedi zor olsada olur dedi doktor normal doğum bekliyoruz aslında ama tereddütteyim salı gel dedi 39+5oluyoruznapsam acaba daha çok almışsa kilo çocuk seZeryan mı istesem ve belirti yok doğum için daha çok beklerim fakat kilolu doğacak normal olmicak napsam Sünni sancıda almak istemiyorum
Hmdsnsy Sebihaela senn için zor olmazmı eger kilo aldıysa normal dogum cocuk için de tehlikeli diyorlar. 4 kilodan fazlasını normal doguma almıyolar bildgim kadarıyla ama
GhE Benimde 37 +3 günlük bel agrısı mide bulantısı hafif baş agrısı var Bi de bebek çok hareketli bu normal mi adet olacakmışım gibi agrılarım var çarsamba günü kontrolüm var ama şuan durumum tehlikeli mi acaba yani çarşambayı beklemeli iyim yoksa beklememeli iyim yardımcı olurmysunuz
Acemianne27 Hatcan hayır gitmedim evde sancımın sıklaşmasını bekledim çünkü iyiydim sancılarım da dayanılmıcak gibi değildi. Bugün kontrolüm vardı doğum pozisyonuna girmiş oğluşum ❤️ suni sancı yanlısı değil doktorum sancılarımın sıklaşmasını beklicez dedi 🌸
1PrensAnnesi HappyMom ilkimde rahime baskı aşırıydı belim ağrırdı sürekli bide bunda da kasılmam çok oluyo resmen karnımı delecek öyle sertleşiyo
goncaggg smyra32 doktor bana da 41+3 e kadar bekliyoruz dedi o zamana kadar gelmezse öyle suni sancı vereceklermiş
smyra32 goncaggg rabbim yardımcımız olsun inşallah 🤲 benim acı eşiğim çok düşük birde ilkide suni+ kendi sancimla olmustu
minik_pandam SimgeTopcu ayni sorun bendede var 37 hafta oldum bugün gelirse anlarmitim nasil olur ne yaparim yetmezsem ikinamazsam doguramazsam bayilirsam hetcandan dogum yarim karsa kafamda deli sorular. 🙈🙊
SimgeTopcu minik_pandam sizin az kalmıs inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız dogum tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim 😇😇