aylinsss celikbebeklerr bizdede tam tersi kız istedikleri halde herkes erkek hissediyordu hep şı bulantı olmama hurafesi yüzüne 🤣amin Allahım hepimize sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin🙏🏻
celikbebeklerr aylinsss kız derse doktorumuz ben de sizin gibi bir tepki verebilirim :)))) kiz olmasini cok isteriz eşim ve ben. Cevre ne düşünür ne eder cok da onemli değil evlat evlattır 🙂🤲🏻
celikbebeklerr Guneslii anladim canim .. sanırım öyle. Bakalim haftaya kontrolde cinsiyeti de cikar diye umuyorum🙃
diyhomelif celikbebeklerr ben henüz hamil değilken oğlumun adını gördüm bir futbol maçında eşim yanımda oturuyordu herkes almir Alp diye bağırıyordu eşime anlatmadım bunu :) 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim kızım olsaydı ipek Lina koyacaktim aslında 🤗 sonrasında oğlum olacağını ogrendik hiç isim konuşmadık eşim de rüyasında aynı ismi görmüş ya dedi bir isim gördüm Alp de okeyiz ama ALM li biseydi dedi 🤭 Almir mi dedim evet dedi ve ikmizde çok sevdik almir Alp koyduk 🧿 sağlıkla doğar inşallah minnosum kendi ismini kendi seçti sanirim
celikbebeklerr diyhomelif ya ne guzel hem eşinize hem size malum olmuş bayildim💟 ismiyle yaşasın paşa
Serene001 Zeehhrraa sağlıklı olsun Cnm ilk bnde çok Kıza odaklamıştım ama şuan oğlum olacağı için mutluyum 🙂
Tugcekkkkk celikbebeklerr ben de asel lşna yazısını rkaö yerde gördüm tulumların üzerinde falan. Muhtemelen bilinç altı. 2.hamileliğimde bebeğimin adını bir tane aksakallı dede inci koymamı söyledi. Bir kızım olursa koyacağım inşallah
Aselminaaa celikbebeklerr anlatiklarin tam ben biliyormusun bu kadarida pes dedirtti erkek oldugunu ogrenmeden once herkezde bana oglun olucak dedi bende kiz bebegim olmus gordum ismini mina koymuşum mina diye sesleniyordum ve cinsiyetinin daha sonra erkek oldugunu ogrendik kizim olursa ilerde asel mina koyarim diye dusunuyorum isimde tek var senin gormus oldugun asel lina yani ben diyecegimi suan bilemiyorum cidden sok oldum
celikbebeklerr Aselminaaa yaa ne tatliii. Tek degilim demekki, bir de ben cinsiyetini ogrenseydim gercekten merak ediyorum 💟💟
Aselminaaa celikbebeklerr erkek olabilir cnm ruyalar tersine cikar gunelde ama kiz gorup kizi olanda var hani
LamiyaCetinkaya celikbebeklerr İsim ve rüya konusunda yorum yapamayacağım ama, erkek çocukta bulantı olmuyor muymuş? 😂😂😂😂 7. ayda anca kendime geldim ben ya😂😂
celikbebeklerr LamiyaCetinkaya ben bilmiyorum benim ilk gebeliğim. Ablam bir kiz cocugu dunyaya getirdi doguma gidene kadar bulantısı ve kusmasi olmuştu , simdi benim yok diye oyle soyluyorlar. Esasen bir kiz torun sevdik bir de erkek torun sevelim istiyorlar bence😃
Tugceasel_ celikbebeklerr Bende rüyamda kızım olacağını görmüştüm bembeyaz renkli gözlü cinsiyetini bilmiyordum gördüğümde hepde erkek hissediyordum rüyayı gördüğüm yer hacı bayram veli camisiydi yeşil sarıklı bi amca bir bataniye içine sarılmış bir bebek getiriyordu bana veriyordu bende kucağıma alamam bu kimin çocuğu ediyordum amcaya oda senin kızın dedi ismini sordum eşimi gösterdiler oda bir köşede oturuyordu sonra sadece bir ayet okundu bakara suresi elif lam mim kısmı çok yüksek sesle sesi çok güzel bir kadın okuyordu ertesi gün eşim de rüyasında çarşaflı bir kadının bir kız çocuğu getirdiğini görmüş elif dediler dedi ismi elif bizim kızımız olucak dedi gerçektende 20 inçi haftada cinsiyetine doktorum %100 kız dedi gösterdi şimdi kızımız 24 haftalık oldu adını da Elif Alya koymaya karar verdik ben bu ismi koyucam rabbim nasip ederse dedim cinsiyetini öğrendim hemen hacı bayram camine gidip namaz kıldım türbede dua edip çikolata dağıttım 🤲🏻 Görülen rüyaların bir anlamı vardır Allah bazı bebekleri ismi ile gönderirmiş oradaki imam söylemişti bence bir hocaya danışın
celikbebeklerr Tugceasel_ ne guzel bir ruya…. Kayinbabam imam benim zaten, kayinvalidem medrese hocasi, ikisi de ilimli insanlar. Eğer gercekten cinsiyeti kız cikarsa o zaman rüyamı anlaticam, şimdilik soylemedim ailelere 🙂