11+6 haftalik gebeyim. Bebeğimin cinsiyetini bilmiyorum haliyle🙂 ilk gebeliğim herkes erkek hissettiğini söylüyor bulantım pek olmadığı icin vs. Dün gece rüyamda uzun süredir konuşmadığım yeni evlenmis bir kız arkadaşımın bebegi olduğunu gördüm. Sosyal medyada boy boy fotoğraflarını paylaşmış, rüya bu ya hamile oldugunu herkesten gizlemiş doğurunca açıklamış. ( biz de cok yeni gebe olduğum icin ailelerimiz haric cevreye söylemedik). Rüyamda arkadaşımın evlendiği tarihi hesapliyorum 9 aydir evliler hemen cocuklari doğmuş nasil da gizlemis vs diyorum. Derken cocuga dikkatli bakiyorum ve hayır bu benim kızım diyorum. O kadar cok eşime benziyor ki, küçücük gozleri kocaman yanaklari cok seyrek tel tel sarı saclari olan açık tenli bir kız bebek. Ya resmen kocamın kopyasini doğurmuşum diyorum. Üzerinde beyaz bir tulum var ve tulumun uzerinde Asel Lina yazıyor. Hic koymayi düşünmediğim bi isim aslinda. Kız da olursa erkek de olursa tek isim koyma taraftarıydım hatta kız olursa Asya koyariz falan diyoduk. Bu şekilde uyandım. Manasını gerçekliğini cok merak ediyorum 🙂