GE__ celikbebeklerr canim cinsiyeti merak edip kafaya taktiysan görmüş olabilirsin bende çok görüyordum:) birinde bebek arabasında kızımı gezdirdigimi gördüm, kizim leyla diye sesleniyordum 😊 ama oglusum olcak 37. Haftadayız 😊😊
Eczmery123 celikbebeklerr bilinçaltı diye bir şey var. Bu ara belediye dağıtır gibi herkes çocuğuna “Asel Lina” ismini koyuyor. Bu forumda da var bayağı, ismi görüp üstüne uyumuşsan aklında kalmış olabilir 😄 hamilelikte benim de rüyalar hep bebek üzerine. O da aklımız orda olduğu İçin 🥰
celikbebeklerr Eczmery123 kesinlikle katiliyorum canim, cok dogru tespit. Neyse yalniz olmadığıma sevindim😇
Tatli_Bebegim celikbebeklerr amaannn benim teyzem de görmüştü taylan koydular sırf rüyaya bakarak isim koymak saçma lina nedir yani
celikbebeklerr Tatli_Bebegim lina hurma ağacı demek, o ismi evlatlarina koyan anneler var canım. Herkesin kendi tercihi
Tatli_Bebegim celikbebeklerr canım onlara fazla inanma her şeye cennetteki meyve cennete çiçek diyorlar
Ferihan celikbebeklerr bende hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda ormanlık alanda kucağıma yeşil kundaklı bebek verdiklerini gördüm Bebeğinin adı Adnan İsa olsun dedi verem kişi bende biz alihan istiyorduk ama dedim tamam o zaman alihan olsun dedi şu an 10+4’üz 2 hafta sonra kontrole gidicem bakalım çıkacak mı rüyam 😂🥰
Gulfeem Zeehhrraa 12.haftada yanılmalar cok meshur cok duyuyorum etraftan, banada doktorum 12.haftada kız dedi ama erkek hissettigim icin erkek diye düsünüyorum doktor beni hic etkilemedi😅 ptesi kontrolüm var 16 hafta olucaz bakalım yine kız mı dicek🥰
Zeehhrraa Gulfeem evet bazı çogu kişi öyle diyor bazıları kesin erkek artık bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah saglıkla gelsin kuzular 🥰
Gulfeem celikbebeklerr bende 9-10 haftalıkken rüyamda gördüm oglum oluyodu adınıda kuzey koymusuz aklımda olan bi isim degildi benimde😅 Hala belli degil cinsiyetimiz cogu kisi tersi cıkar diyoo🤷🏼♀️