beyzafatih zumrutk allahım hayırlısıyla bir evlat nasip eder inşallah bol dua et allah bir gün duanı kabul edecektir sadece uygun zaman değildir sabretmek gerekiyordur inşallah hayırlı zaman da hayırlı bir evladın olur 🤲
Simge16 Anneliği canı gönülden isteyen her kadınımıza allah nasip etsin canım benim inşallah yakın zamanda sevindirici haber alırsın🙏🏻
zumrutk Ays7 Allah razı olsun Aminnn. Hak ediyorsam verir dimi Rabbim. Ben bekliyorum, bekleyecegim 😭❤
zumrutk Hepinizden Rabbim kat kat Razı olsun, sağ salim bebeklerinize kavuşun, kavşaklarda sağlıkla büyütsün inşallah çok sağolun siz okudukça içime ferahlık geliyor çok teşekkür ederim herkese 🥰😔
Bir_Prenses_Annesi zumrutk Bende 2 sene bekledim tedavi qördüm cok sukur simdi kavuşmayı bekliyoruz Rabbim sizede daha fazla aratmadan hayırlısıyla en kısa zamanda evlat nasip etsin 🤲🏻🌸
Deletedmom79 zumrutk allahım tez zaman da hayırlı sağlıklı bebek nasip etsin inşallah 🙏 anne olmak isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın 🙏
KasimMom zumrutk kalbimden ettim canım rabbim en kısa zamanda gebelik haberiyle mutlu etsin seni inşallah 🙏🌸
Goncikim zumrutk okudum 🤲inşallah tez vakitte rahmine düşer🧿🤲 sürekli Estağfirullah çek çok tövbe et🤲Allah yardımcın olsun🤲