zumrutk Benim 2 senedir bebeğim olmuyor Allah rızası için dua eder misiniz bana hamilelerin duası kabul olurmuş 😭😭 Adım Özlem, kimin duası kabul olur bilinmez lütfen geri çevirmeyin. Rabbim hepinizi sağ salim evlatlarınıza kavuştursun 😭
Ebrumihrimah zumrutk rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlat nasip etsin inşallah ne senin nede evlat sahibi olmak isteyenlerin kucaklarini boş bırakmasın rabbim ,🙏🙏🙏🙏
tanya25 zumrutk dualarımdasın canım bende çok zorlu yollardan geçtim Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah 🙏
Efulim_22 zumrutk Allah sana sağlıklı Salih bir evlat nasip etsin canım benim. Dua edeceğim sana rabbim o güzel duyguları sen ve tüm isteyenlere tattırsın inşallah 🙏 ♥️Stres yapma bu arada doktora gitmedin mi hiç sebebi nedir ?
zumrutk Efulim_22 gittim hiçbir sebep yok bir kızım var 9 yaşında sprialle korundum ama 2 senedir korunmuyorum yok olmuyor artık çok üzülmeye başladım kısır mi oldum acaba diye 😭😭😭
Efulim_22 zumrutk hiç bir sorun yoksa olur inşallah bu ovulasyon testlerini kullan kürler yap Kötü düşünme üzme kendini stres te çok etkiliyor maalesef ben de 2 yıldan sonra yeni hamileyim tüp bebekle 5 haftalık, bir erken doğumum olmuştu öncesinde umudunu kaybetme dua et.
zumrutk Efulim_22 Allah sana bağışlasın canım evet artık ovulasyon testini kullanmayı düşünüyorum ama önce dua alayim içim biraz rahatlasın ferahlayayım o kadar bunaldım ki daraldım ki bağıra bağıra ağlamak istiyoeum. AMA isyan etmeyeceğim dualarla bebeğime kavuşacağım inşallah 🤲 Rabbim senin bebeğini de sana bağışlasın inşallah mercimegin tutunsun sana Allahın izniyle hayırlı bi evladın olsun 🥰🤲
Ays7 Allah hakeden herkese nasip etsin canım hayırlı sağlıklı evlatlar 🙏🏻 Lütfen böyle dua edelim çünkü hak etmeyen o kadar çok insan var ki şu dünyada.
zumrutk Ays7 Allah razı olsun Aminnn. Hak ediyorsam verir dimi Rabbim. Ben bekliyorum, bekleyecegim 😭❤
Gizem_34 zumrutk Allahım tez zamanda sana da isteyen bütün herkese de nasip eder insallahhh güzel insan kendini üzme umudunu kaybetme Allahın izniyle oluuur gönlünü ferah tut
Efulim_22 zumrutk Allah razı olsun canım sıkma canını hersey olacağına varır Allah ne yazdıysa odur sen önlemini al inşallah hamilelik haberini alırız en kısa zamanda ama ovulasyon testlerini alıp kullan