Efulim_22 zumrutk Allah razı olsun canım sıkma canını hersey olacağına varır Allah ne yazdıysa odur sen önlemini al inşallah hamilelik haberini alırız en kısa zamanda ama ovulasyon testlerini alıp kullan
A_Alparslan zumrutk ettim duamı rabbim geri çevirmesin rabbim sanada nasip etsin inşallah… Benimde 2 buçuk sene olmadı kafamdan öyle böyle değil tamamen çıkardgm bide her seyin haricinde iltihabmi da kontrol ettirip yok ettiğim zaman oldu iltihabına bi baktır ama yok deselerse inanma kadın dediğin de iltihap olmaz mı… Bana Yok dediler ama sonradan kilo kilo iltihap attım bide beynim den çocuğu çıkardım rahatladım pisikolojmi rahatlattm gevsettim o ara kalmışım darısı inşallah sanada olsun kucağın en hayırlı en yakın zamanda dolsun inşallah.. rabbim tüm evrende yarattığı herr canlı nin hürmetine sanada bi can daha versin inşallah
Beyza_yzk zumrutk Rabbim inşallah karnımızdaki meleklerin yüzü suyu hürmetine sana ve senin gibi isteyen herkese bu duyguyu tattırsın canım 😊
Bahar00 zumrutk kurban olduğum Rabbimden ümit kesilmez herşeyin bi vakti var eğer şuan geçikiyorsa senin için en güzel ve en hayırlı vakti bekliyor demektir rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlı evlatlar sahibi olursun inşallah tez vakitte.🤲🤲🤲
Dolunayyy zumrutk Rabbım en kısa sizinde isteyip dileyen herkesin de kucağını doldursun insaAllah hayırlı sağlıklı imanlı heryeri düzgünce evlatlarımızı vakti saatinde kucaklarimiza almak nasip olsun 🤲🤲🥰
Bilge6363 zumrutk okudum canım.rabbjm tez zamanda kucağını sağlıklı hayırlı evlatlar la doldursun inşallah. Üzülme rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyor dur. Hiç ummadığın anda sana mucizeni gönderecek inşallah 🤲🤲🤲🌹
ayse_seker zumrutk RABBİM sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım, kucağını doldursun RABBİM, seni çok iyi anlıyorum bnm de tam iki yıl olmadı sonunda RABBİM yüzümüzü güldürdü inşallah en kısa zamanda seninde yüzünü güldürsün Allah’ım 🤲🤲🤲
Ikicocukannesi32 zumrutk Benim adim da ozlem 😍🤩Bak eger o yataga cocuk yapmak icin girersen olmuyor benimde 1 sene olmadi tamam dedim ya biraktim olmucak cocuk dedm o ay hamile kaldim stres yaptigin icin olmuyor yani bide iliskide belinin altina yastik koy icine sperm iyice islesin yarim saat falan dur o sekilde Duami da ettim kuzum🥰🤩😍😘
Edanurr_ zumrutk Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin sağlıcakla kucağına alacağın günleri say inşallah 🤲 Evlat hasreti çeken bütün arkadaşlarımıza hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin 🤲 inşallah dualarımız kisa zamanda kabul olur 🤲🥰
Suzii-90 zumrutk Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🤲 seni çok iyi anlıyorum bende 11 yıl sonra hamileyim Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin evlat hasreti çok zor 😔 Allah kimseyi hasret bırakmasın
Aselminaaa zumrutk rabbim insallah bir an once kucagini doldurur seni evlat sevgisinden mahrum birakmaz allah yardimcin olsun