melo21__ Gaziantep Yaşam Hastanesi Muayene ücreti;175tl Doktorumuz ;Şükran Güçer menunuz doktor dan Doğum ücretini bilmiyorum
gulsenmstf Ebrumihrimah bende ugur degere gıdıyorum gecen sordum 4185 dedı yılbaşında zam gorunmuyo suan ddı🙄
ulviyedemirbas2 HappyMom Balıkesir devlet hastanesi Sebahatdin Çelik cok iyi doktor cokda memnunum muayene için para ödemedim sigorta var diye sezeryan olucak inşallah fiyatı ne olacak bılmıyorum onuda mı sigorta ödeyecek ya verilecekmı bılmıyorum
gulsenmstf HappyMom diyarbakır memorıal muayene ucretı 330 ama bıze ındırımlı 292 dgum ucretı de 4185
Ebrumihrimah gulsenmstf Her doktorun muane ücreti farkliymis ben onu sonradan öğrendim detayliya sordum geçen 225 dedi yanlış hatırlamıyorsam ben 500 felan bekliyordum ne yalan soylim🤭
SevgiKndrms İzmir Özel Medifema hastanesi / Ayrancılar doc. Dr. Ali İrfan Güzel muayene : 150 lira doğum - 5000 lira doktorumdan çok memnunum.. İzmirde olan hamiş annelere tavsiye ederim 🙏🏻
Dryatplu SevgiKndrms SevgiKndrms merhaba bende medifema hastenesine gidiyorum gökten hanıma ücreti 100 tl
Trknavci Ebrumihrimah o fiyatı söyleyenler perinetolog olmuyor çünkü çekimi yapanlar radyoloji uzmanı oluyor o yüzden arada fiyat farkı var ama bu tarz önemli cekimlerin perinetolog tarafından yapılmasını gerekli görüyor doğum doktorları.
Ttugbablgn-77 Dryatplu bnde Ödemiş Fikret beye gidiyorum üç Eylül hastanesi bir kere gökben hanıma gittim Fikret bey rahatsz diye medifamaya gideyimmi diye düşünüyorum memnunmusunuz kaç haftalıksınız
Ebrugur123 İstanbul bagcilar yeni iklim hastanesi Doktor Nehir Bayram gidiyorum Muayene ucreti 90 lira Normal dogum 1750 2.Sezeryan benim 2750 Yilbasindan sonra fiyatlar ne olur bilemiyorum
busraerdalll HappyMom Yozgat Özel Kadriye TURGUT kliniği muayne ücreti 180 TL doğum için özel hastaneye geçeceğim
Umksanbe HappyMom Konya akademi hastanesi / Alanur güven muane ücretimiz 145 dogum da 2700 ama 2021 de 3000 dediler
Aysenur-97 Mevaninannesi21 Umksanbe konya medova hastanesi 180 tl muayene 4000 dogum normal sezeryan fark etmiyo