Simgeakyol Miraynz Gzngooo en iyisi gerçekten. Burdaki fiyatları okuyunca şok oldum. Allah hayırlı doğum nasip etsin inşallah
Fatma--merve Gzngooo ben il dısından gelmiştim özel bir klinike çocuk için tedavi olmaya kan versim 30tlydı ücret gerçekten uygundu muane ücreti 100tlidi peki doktor iyi mi ne kadar önerirsiniz
Ebrumihrimah AyseguLena kamu kimlik kartını gösterdik o şekilde sisteme tanıttılar otamatik indirim oluyor artık. Valla biz tahlillerde siftahi 300den açtık bundan sonra acisada öldürmez yani 😂 acemeligimize geldi o sırada tirotte çıktı doktora ayrı ücret tahlile ayrı ücret karta iyi bı yuklendik o dönem ,🤷🏼♀️
demetakk Ebrumihrimah tiroid kaç çıktı acaba. Benim tsh 3.12 yüksek dşye tedirgin oldular ama ,dahiliye önemli değil dedi :/
Yuucaan benimoykum bende aynı doktora gidiyorum canım normal doğum 4250 sezeryan 4750 epidural olursa 5000 ama bunlar ocağa kadar yılbaşından sonra zam gelicekmiş emrv
gulsahgursoy Uncalı Meydan Hastanesi/Antalya muayene ücreti 100 lira, normal/sezaryen doğum 2700 lira dediler ama yılbaşından sonra zam gelebilirmiş. Doktor Hayriye Gözüaçık ve doktorumdan çok memnunum😌
Aynurr16 HappyMom Bursa Orhangazi Özel Atakent hastanesi Hasan Bayar a gidiyorum normal 1800 sezeryan 2800 tl doktorumdan hastaneden çok memnunum asla sıra beklemem hemsireler ve ebesi bir harika 🥰
emrv 2prensannesi2008 hayir onlar sadece muayene :) Tahliller de minimum 100 den basliyor asagi yukari :)
1cansu Ümraniye Hisar camlica Dr. Ozgur polatoglu kartal Muayene 100 TL Normal 1750 zorunlu sezeryan 2000 isteğe bağlı 3500 2021 de değişecekmis fiyatlar
Edatekin BusrAlpay_92 ben de Basarı Hastanesi’ne gidiyorum Jasmine hanıma Kenan bey başhekim olan doktor muydu
HaticeeA50 Edatekin aa eyüptekimi aceba bende oraya gidiyorum jalal beyden çok memnunum aşırı detaycı bi doktor ☺️Edatekin
Hennademet Esna70 o doktoru ınstagramdan takip ediyorum baya iyi bir doktor gibi. Çok düşükmüş ücreti şaşırdım 🙈
Nesrinudun İzmir EGEPOL hastanesi dr: gökalp tokaç muayene 175 tl doğum normal-sezeryan: 5 bin dediler doktorumdan memnunum tabi
Cansuerc Nesrinudun Egepol hastanesinde dogumu nobetci doktor yaptiriyor diye duydum. Siz doktorunuzla gorustunuz mu doktorunuz girecek mi dogumunuza?
mmek_2014 Lüleburgaz özel medikent hastanesi Dr. Sevgin Mert çok memnunum. Çok ilgili sıcak kanlı bir doktor aklıma takılan herşeyi cevaplıyor. Muayene ücreti 90 tl Dogum 3000 tl
Hilalcennet mmek_2014 Merhaba normal doğum fiyatımı yoksa sezeryan mı ? Bende medikente gidiyorum doğum fiyatlarını öğrenmedim daha 15 haftalık olduğumuz için
Sevim96 mmek_2014 sevgin bey ile çalıştım hemşirelik yaptığım dönem gerçekten iyi bir doktor bende aynı hastanede ahmet beye gidiyorum çok memnunum 😇
Bsk-12 Nurrrrrrg merhaba doğum ücreti ve muayene ücreti falan ne kadar bilginiz var mı bide genesis’te doğuma doktorun kendisi mi giriyor ?
AyseguLena Nurrrrrrg o doktor için iyi yorumlar okumadım ben, çok araştıran biriyim tabiki kişisel deneyimlemedim siz çok daha iyi bilirsiniz şuan gittiğiniz için ama bende şuan hastanedeyim Seval hanıma geldim bakalım nasıl biri çıkacak merakla bekliyorumm..
Cancana_ Esna70 eray hoca instagramdan takiteyim muayenelerde de o kadar enerjik mi acaba cok tatli yaa 😂
Sunaakkusss muhamedalininannesi analık hakkın bütün hastanelerde kadın doğum polikinliklerinde geçerlidir. Sigortalı ücreti 160 tl sigortasız 260 tl 👍
DlgluSeyda HappyMom Tekirdağ Yaşam Hastanesi- Esengül Can. muayene 180. Sezeryan-Normal Farketmeksizin Doğum ücreti Ocak itibari ile 4000
Melek_eroglu Cancana_ Bende yüzyıl çiğdem hanıma gidiyorum ama doğum için hiç fiyat bilgim yok 13.haftadayiz
Ozge-k Cancana_ Ben de aynı doktora gidiyorum. Ama fiyat sormadık henüz. Normal doğum fiyatını biliyor musunuz?
Sevgi1907 Cancana_ bende gebze yüzyıla gıdıyorum doktorum sıbel mutlu ama dogum ücretini sormamistim hic