Gzm2701 HappyMom GAZİANTEP ÖZEL SANİ KONUKOĞLU HASTANESİ MUAYNE ÜCRETİ:100 SEZERYAN:2250 NORMAL:2100 DOKTOR:ÇAĞDAŞ DEMİROĞLU Doktorumdan çok memnunum çok kaliteli ilgili bir doktor
Betulmeydnc HappyMom Acıbadem Hastanesi Atakent Doktorum Pınar Kadiroğulları Muayene 300 tl Normal doğum 8000 , sezaryan 8500
Brn18 Özel muaynane dr meriç çağrı ağır muayne ücreti 400₺ doğum için henüz konuşmadık yolun başındayız
Unicornn Esenler Medipol Üniversitesi Hastanesi Tuğba Kılık doktor. Muayene 110, Normal doğum 1600, Sezeryan 2500 lira. Yeni doğan işitme testi ve topuk kanı tahlili ücretsiz. İlk 6 ay - ay da bir kez olmak şartıyla çocuk doktoru muayenesi %50 indirimli.
ozlemmyy Bahçelievler Memorial Hastanesi Veysel Şal muayene: 550 sezaryen fiyatı aldım o da 13.500 Tabi bu fiyat bu senenin önümüzde ay daha da artar 🤦🏻♀️
Btm571 ozlemmyy offf aşırı ve aşırı pahalı o kadar değmez bence ya ben olsam başka hastanede yapardım😯😯
Rumoss Bu fiyatlar ne böyle çokk değil mii😳🙄 İzmir Turgutlu Özel ege umut hastahanesi Muayane ücreti 65 TL Doktorum Esra Şentürk 🌸Çok memnunum Doğum ücretini tam bilmiyorum ama 3000 sanırım Nasipse doğum Martta🤰❤️
Seliminannesi23 Rumoss yılbaşında zam gelebilirmiş cnm bilgin olsun persembe gunu gittim esra hanım bızı saffet beye yonlendirdi oraya ismimi kac haftalık gebelik oldugunu sordu 35 haftalık ddim oda işitme testi tpuktan kan alma 1 gece anne bebek ozel oda yatıs toplam 3000 tl yazdı kaşesini bastı elimize verdi acaba o kağt lazım olurmu bize saklasakmı yılbasında zam gelirse de o kagıdı gostersek nederler bilemedm. Bosuna vermezler diye dusunuyorum o kagıdı sende bi konus ıstersen cnm esra hanımla zam gelmeden ayarlarsın 😊
BurcuSaydan Rumoss canım merhaba benim doktorumda Esra hanım memnunum gerçekten cinsiyet nedir senin?🤗
Dnacar83 Ninam darica hosptalparkda muayene 120 tl Normal 2000 tl Sezeryan 2200 tl Nst 30 tl Dr semavi kurt Digerleride ayni ucret
Seliminannesi23 Rumoss aaa cok sevindim nerden gidiyorsunz ben taa kemlpaşadan oraya gidiyorum Kac haftalıksınz🦋☺️
Emine20 Karaman özel Selçuklu hastanesi Muayene ücreti 150 TL doktorum. Fadime acikel gayet memnunum . Normal doğumda sezeryanda bildiğim kadarıyla 2.500
ozlemmyy Emine20 Yani doktor değiştirmek zorunda kaldım bu kaçıncı değiştirişim 32. Haftamda geçen hafta gittim ilk defa ve sevdiğim için devam edicem.Az kaldı zaten iki kere falan giderim heralde
Sibelkarakaya @DaisyMom Ben daha geçen de hastanenin çağrı merkezini arayarak hasta yatış bölümüne sordum normal ve sezaryen doğum ikisi de 4000 tl dediler
DaisyMom Sibelkarakaya yok dogru diyorsunuz 4000 bin tl ama oda parasi dahil degil dediler bize.Bir gecelik oda parasi da 400 tl.Bende bir iki ay once sormustum.Eskiden oda parasi dahil oluyordu ucrete.Yani ben 2 sene once dogum yaptigimda oyleydi.Simdi degismis oda parasini ayri aliyorlar.Tekrar bir sorarsiniz.Belki biz yanlis anlamisizdir.Ben bir dahaki gittigimde muhasebeyle bir gorusecegim.