bukito bsripk92 36+1 olduk, Kayseri Acıbadem’de doğacak inşallah oğlumuz. Bugün kontrolümüz vardı çok şükür her şey yolunda umarım herkesin bebeği iyi ve sağlıkla gelir dünyaya ☺️
bukito bsripk92 bana da demedi, 36+1deyiz ocak ayını bir görelim de diyor bebeğin kilosuna 3.500 dedi eğer 4ü geçecek gibi kilo alırsa sezeryanı o zaman konuşalım diyor
Yildirim35 bsripk92 33+3 olduk 12 itibariyle 🤗 ocak sonu gibi beklenen doğum ama erken geleceği konusunda hisler var içinde ☺️İzmir galen hastahanesinde doğum olacak nasipse 🤗
Nazliakm bsripk92 sabah kontrolümüz var inşallah bir sıkıntımız çıkmaz 🙏🏻 36. Haftadayız Adanadayız ama henüz karar veremedim hastaneye (hem özele hem de şehir hastanesine gidiyorum) ☺️ Birde henüz dönmedik kafa yukarda böyle giderse doğum şeklimi oğlum belirleyecek 😂
Senaa27 Biz de 35 olduk gelişimi iyi gidiyormuş beklenen Doğum tarihi 20 Ocak normalde ama 10 unda da olabilirmiş ultrason öyle gösterdi kafalar çok karışık 😅
bsripk92 Melikeakkc bende Ankaralıyım canım memleketimi çok özlüyorum gurbet zor neresindensin sen hangi hastaneye gidiyosun 😁
Hiranur-Ecrin Bizim 36+3 istanbulda doğum olacak inşallah yarın kontrolum var bakalım doktorumuz gün verecek mi çok heyecanlı 🥰🥰
MinelinAnnesi bsripk92 Burdaaa🙋🏻♀️🙋🏻♀️🥰🥰 Edirne/Özel Ekol Hastanesi’nde gözlerini dünyaya açacak aşkım kızım Minel’im 11 Ocak 2021 Pazartesi günü kısmetse🤲🏻🧿🥰 Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, heycanlar dorukta🥰🥰🥰