B55 bsripk92 34 haftalığız nasip işe 22 Ocak da doğacak gözüküyor oğlum Benin heyecanla bekliyoruz nasıl geçiyor son zamanlar
Srhtzlyh bsripk92 bizde ocak bebesiyiz 35+1 olduk kızımla😊 Ankarada a life park hospital’de gelecek nasipse insallah🐣
berus bsripk92 33 haftalığız oğlusumla❤ ne zaman gelir belli bi tarih vermedi doktor. Medical park pendikde dogum yapicam kısmetse. 29 haftalik iken gittiğimde bir buçuk kiloydu😍
Bebislerimiz berus medical parkta mesela gece sancım geldi doktor yok nasil olacak cok merak ediyorum konustiniz mu bunu hic
bsripk92 Doktorunuz normal veya sezeryan diyomu kızlar benim doktorum son ana kadar normali bekliyomus hiç konuşmuyoda saolsun bi sıkıntı olduğunda detaylı açıklama yapıyomuş diğer gebelerden öğreniyorum bende huyunu suyunu 😁
bukito bsripk92 bana da demedi, 36+1deyiz ocak ayını bir görelim de diyor bebeğin kilosuna 3.500 dedi eğer 4ü geçecek gibi kilo alırsa sezeryanı o zaman konuşalım diyor
bsripk92 Benimde bı kızım olacak ilk bebeğim çok heyecanlıyım merakla bekliyorum kesin bi tarihimiz yok ama ocak kesin 🤗 Bodrum devlet hastanesinde gelecek yavrucuğum inşallah geçen ay kontrolde 2.162 gr dı gelişimi çok güzel gidiyor çok şükür
Nurrrrrrg 34+5 olduk oğluşumla Diyarbakır özel genesis hastanesinde doğum olacak sabırsızlıkla bekliyoruz 😍
berus Bebislerimiz evet neslihan hanım gelirim dedi. Ve daha önce doğum yapan arkadaşıma gece 2 de gitmiş.
bukito bsripk92 36+1 olduk, Kayseri Acıbadem’de doğacak inşallah oğlumuz. Bugün kontrolümüz vardı çok şükür her şey yolunda umarım herkesin bebeği iyi ve sağlıkla gelir dünyaya ☺️
Yildirim35 bsripk92 33+3 olduk 12 itibariyle 🤗 ocak sonu gibi beklenen doğum ama erken geleceği konusunda hisler var içinde ☺️İzmir galen hastahanesinde doğum olacak nasipse 🤗
Nazliakm bsripk92 sabah kontrolümüz var inşallah bir sıkıntımız çıkmaz 🙏🏻 36. Haftadayız Adanadayız ama henüz karar veremedim hastaneye (hem özele hem de şehir hastanesine gidiyorum) ☺️ Birde henüz dönmedik kafa yukarda böyle giderse doğum şeklimi oğlum belirleyecek 😂
Senaa27 Biz de 35 olduk gelişimi iyi gidiyormuş beklenen Doğum tarihi 20 Ocak normalde ama 10 unda da olabilirmiş ultrason öyle gösterdi kafalar çok karışık 😅