Emine_yksr GmzAykn banada 12 de kiza benziyor dedi 16 da dun gittim kesin kız dedi direk iki kere gösterdi bacakları falan acikti kızımin ama ben anlamadım tabi 🤭😆 yinede biseyler almaya baslamak için 4lu tarama testini beklıyorum sadece bugun pembe bi patik aldim 😇
mmek_2014 14.haftada yüzde seksen kız demişti doktor ama ben en başından beri erkek hissediyordum hiç inanmadım kız olduguna. 16. Haftada başka bir doktora gittim yüzde yüz erkek dedi ve hiç degişmedi 37 haftalıgız şu an hala her gittigimde erkek diyor 😊
mrv_b Meneksee1 ay bilemiyorum kız dediğinden beri kendime gelemedim 😂bakalım değişir falan demedi de bende bir umut var
mrv_b Meneksee1 ben hep rüyalarımda erkek gördüm hamileliğimi öğrenmeden öncede sonrasında da hala da öyle bi de en baştan beri hep erkek hissettim erkek ismi düşündüm ona adapte etmişim kendimi 🤷🏻♀️ Çok şaşırdım duyunca
2miniginannesi Meneksee1 benim ilk hamileliğimde 11+5 ’te kız dedi 1 hafta sonra 12+5 ’te yüzde yüz kız alışverişini bile yapabilirsiniz dedi 17. Haftada erkek olduğunu öğrendik şimdi ikinciye hamileyim 14. Haftada kız dedi kesin mi diye sordum bacak arasını gösterdi erkek olsa çıkıntı olurdu dedi 17. Haftamda başka doktora gittim oda kız dedi ama ben hala detayliyi bekliyorum ilkinden dolayı insan korkuyor inşallah değişmez bir oğlum var bir de kız istiyorum
Meneksee1 2miniginannesi Kemik sayılarından bile anlıyor doktorlar erkek çabuk eli ayağı gelişiyor kızın öyle değil yavaş yavaş gelişme oluyor inşallah gönlünden geçen olsun🙏🥰
mom6565 mrv_b canım bende hep kız hissetmiştim fakat rüyalarımda o kadar çok erkek bebek gördüm ki neredeyse hergün diyebilirim o derece 19 haftalıkken kıza benzetildi nasip kısmetmiş inşallah senin gönlündeki gerçekleşir.
Biraba Meneksee1 14 kız gibi 16 kız 17 erkek gibi 20 kız 24 ayrıntılı kız 30 kesin erkek +pipi fotosu !! Doğumda kız kısaca her gitmemizde değişti bebiş
mom6565 mrv_b aynen canım ama yinede çok emin olma dwtyaliya girmediysen çünkü ablamın birine 25 haftalıkken diğer ablama 30 haftalıkken erkek dediler ondan önce kız biliyorlardı alışveriş yapacaksan bu zamanlarda değilsen vence bekle
mrv_b Meneksee1 valla kendinden çok emin söyledi dr cihazı falanda baya gelişmiş iyiydi ama detaylıda belki bir sürpriz olur😬
Begonya Doktorum 11. Haftada erkeğe benziyor dedi. Sonrası yılan hikayesi ne zaman gitsek göstermedi. Çok şükür 21. Haftada kızımız olacağını öğrendik.