zeyzeyyyy Meneksee1 teşekkür ederim😘kayınvalidem hala ısrarla erkek diyor 😒bir oğlum var 5 yaşında ben de kız istiyorum çünkü hamileliklerim çok ağır geçiyor
Meneksee1 zeyzeyyyy bir oğlun var işte birde kızın yanına denk gelmiş bir kız Bir oğlan olmuş en güzeli 😍🤗
aysegok80 oykuduru21 bana da 12 de kız 16 da erkek dedi ikisine de kesin dedi size de kesin demiş miydi
Meneksee1 aysegok80 Bana 12 de erkeğe benziyor dedi 15+5 de büyük ihtimal erkek dedi daha kesinleşmedi gibi yani
mrv_b Meneksee1 valla dr kendinden çok emin direk söyledi kız diye bende şoka girdim. Ama kız gibi hissetmiyorum. Hamileliğin en başından beri erkek bebek görüyorum rüyamda da 🤷🏻♀️ Detaylıyı bekliyorum bakalım 💁🏻♀️
Cereninci Meneksee1 12 de erkek 14 de erkek 16 da kız 20 de kız dendi 😂😂😂 şimdi 21+3 bakalıö artık değişmez diye düşünüyorum
Zahire38 Meneksee1 12 haftalıkken kız tahmininde bulundu 15. Haftamiz bitecek çok şükür kızımız geliyor 🤲
GmzAykn Meneksee1 hayır ilk çocuğumun doktoru başkaydı bu başka ikiside 12 haftalar civarı yanıldı tam tersi çıktı
mrv_b Meneksee1 ay bilemiyorum kız dediğinden beri kendime gelemedim 😂bakalım değişir falan demedi de bende bir umut var