Anne-46 Meneksee1 17 haftalık erkeğe gibi dedi öyle gördüm dedi ama o kadar değişen gördüm ki kendi doktoruma 29 Aralık için randevu aldım netleşsin diye ama zaman geçmiyor sanki👼🏻
Anne-46 Anne-46 inşallah değişmez erkek dir bir kızım var bir de oğlum olsun çok isterim sağlıklı sihatli 🤲🏻
mom6565 mrv_b aynen canım ama yinede çok emin olma dwtyaliya girmediysen çünkü ablamın birine 25 haftalıkken diğer ablama 30 haftalıkken erkek dediler ondan önce kız biliyorlardı alışveriş yapacaksan bu zamanlarda değilsen vence bekle
mrv_b mom6565 evet başta erkek denince bi kaç parça aldık ama kız denince artık almam dedim beklemek daha iyi biraz daha çok varmış öyle değişen 25 olana kadar falan beklemek en iyisi galiba 🙂
Meneksee1 Merimex Ne güzel değişmemiş bende de 13 de erkeğe benziyor dedi 15+5 de büyük ihtimal erkek dedi bakalım değişmez inşallah bizde heveslendik birşeyler aldık kesinleştirmedi ama hep baskısı erkek oldu
Anne-46 Meneksee1 erkek dedi bende gördüm bacak arasını ben devletllekine gitmiştim kendi doktorun da netleştirir dedi ama o kadar değişen var ki insanın aklı karışıyor
Eda-kmrcu Meneksee1 benım doktorumun öyle cinsiyet tahmini felan olmadı olsaydı gıtmezdım o dr a insanı yanıltmktan başka birsey degıl zamanı gelince söyledi dr um ve öylede devam 😀
Crn1996 13.haftada erkek dedi kesin demedi doktorumuz korkuyorum değişcek diye kendimi hazırladım çünkü erkek bebeğe ama tabi bişey almadım daha nolur nolmaz 😂🥰 2hafta sonra gidecegiz netlesir herhalde 🙏🏻
mmek_2014 Sevilay7 en dogrusunu yapmış olursunuz valla erken haftalarda yanılma payı çok oluyor. 20li haftalarda söylenenler daha dogru çıkıyor 😊
Biraba Meneksee1 çünkü hiç birinden tam emin olmadım o kadar da dert değildi kim neyi övdüyse ona gittim doğumdada hiç hamilelikte gitmeidğim bi dr girdi ama sıkıntı yqşamadım
mmek_2014 Sevilay7 benim öyle oldu zaten bir oglum var birde kızım olsun istiyordum. Doktor yüzde seksen kız diyince baya heveslendim. Kendim erkek hissediyordum ama doktora güvendim yine de. Tabi sonra ister istemez hayal kırıklığı oldu