Ronya23 confundo evet ya benimde eşim kızıyor neden erken yapiorsn kendini strese koyuyorsun die bize de haber et canm .senin kaç gün kaldi adet e
Ronya23 Aselminaaa Sivasss Hayat1 EsraKMR Zeze2454 Minik95 Ruzgarperisi Anestezist nurbanusan bigunanneolucak Minaliy Zeynepmerve15 confundo N3F3RT4RI az kaldi kizlar test yapan oldu mu?
Ronya23 Sivasss Benmde tam 7 gün kaldi göğsüm bi kaç gün ağrıdı smdi onlar da yok yani hic bir belirtim yok malesef
Ronya23 Ruzgarperisi senin daha varmış canım bizim gbi erkenden test yapip üzme kendini ben dünden beri test krizindeyim😀
Ruzgarperisi Ronya23 ahaha aşko bende bir kaç kere yaptım bişey yok. Çok erken. Manyakmiyim neyim. Bizim burda test ucuz da değil yani.ates pahası 😂😂
Ronya23 N3F3RT4RI aynıyiz canm sakin yapma valla ben kendimi tutamiorm.siz tutun 😃yarın zaten şansa randevum var orda kan tahlili yaptrcam inşallah
N3F3RT4RI Ronya23 ay hadi inşallah sonucunu yaz burdan, senin sonucuna göre bana da cesaret gelir belki 🥰 Kasık ağrım başladı sağdan sağdan. Senin neden kontrolün vardı?
badeegull benımde 27 aralık ama çatlama ignesini 14.gün 23 aralık hangisini baz almalıyım bilmiyorum 8.günüm :) benimde zerre belirtim yok