Ronya23 badeegull Ben de diğer hamileliğimde catlatma iğnesi yaptım hemen tutmustu ısnallah seninde öyle olur .ozaman adet günü bekle ozaman yolsa üzülrsn canm
badeegull Ronya23 adetim 27 aralık catlamanın 14.gunu 23 aralık ay nasıl 4 gün daah durayım :(( inşallah neler olmuştu belirtin filan anlat azz
Ronya23 badeegull canm benim yumurtlamadan 3.4 gun sonra kasik ağrılarım ve göğsüm cok ağrımaya başladı sanki damarları çekiyorlardı ama kendiliğinden gttiler😀😀🤭 sende ozaman 27 de bir erken gebelik testi yap canm. Oda bir şans bazıları 9 gun öncede bile öğreniyor
Hayat1 Ronya23 sonucu negatif görmek pek işime gelmediği için yapmadım regl olmadığım taktirde yapacam testi kendime söz verdim🙃
Aselminaaa Ronya23 yapmadim ama kendimi zor tutuyorum cikmaz daha diyorum bekle diyorumda diyorum belirtilerin var mi
Ronya23 Hayat1 az kalmış senin kız erken gebelik testinde çıka bilir ama adeti beklemek daha mantıklı
Aselminaaa Ronya23 benim hala goguslerimde o siskinlik ve sizi var yani dokununca arada adet olucakmisim gibi hafif agri oluyor sicak basiyor
badeegull yaa benim hiç gögüs seyim yok çatlamadan başladı taki adeta kadar devammı ettı sürekli :( işte 23 aralıkta adet oldum oldum olmadım apıcam çünkü genelde 14.gün adet olunuyormuş :(
Ronya23 badeegull yok canm aslında 14.gun adet olunmuyor o herkesde farklı. Mersela ben diğer ayin 23 de adet.oldum bu ay 22 de olucam 14 gun olsa şuan herkes hamile olur 😀
Ronya23 badeegull mersela kasik agrım göğüs agrım vardi belirtilerim. Ama şuan ne göğüs ne de bel hic bir ağrım yok hamilelik belirtilerim yok yani