Ronya23 Minaliy Haha valla hepimiz öyleyiz heycanlı allahım inşallah herkes hamiledir..ben ayın 16 da bir dr randevum var belki ozaman kan testi yapa blirim
N3F3RT4RI BAT 22 aralık, yumurtlamam 7sindeydi ama biz ayın 5ini ve 9unu değerlendirebildik. Beklemedeyim bakalım ama günler geçmiyor :D
Ronya23 N3F3RT4RI yok canm valla geçmiyor gercekden benmde yumurtlamadan sonra 10.gunum adet e 8 gün kaldi bugun kendimi tutamayıp test yapacam galiba ama erken gebelik testi değil öyle normal kaset test
Ronya23 Aselminaaa Sivasss Hayat1 EsraKMR Zeze2454 Minik95 Ruzgarperisi Anestezist nurbanusan bigunanneolucak Minaliy Zeynepmerve15 confundo N3F3RT4RI az kaldi kizlar test yapan oldu mu?
Zeze2454 Ronya23 benimde 8 gün var ben dün yaptım negatif çöktü bence sende yapma bekle çünkü negatifi görünce ümitsizliğe kapılıyor insan :(
Ronya23 Zeze2454 Haha vala bende dayanmayıp yaptim negatif benmde ..senin erken gebelik testimiydi canm
N3F3RT4RI Ronya23 Zeze2454 Anestezist hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah, doğru zamanda sağlıkla gelsinler inşallah :)
confundo Anestezist Benim deee😔 Yarın sabah erken gebelik yapmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum😔 kimseye de denmiyor çevremdekiler hemen kızıyor daha çıkmaz diye. Belki doğru diorlar ama insan merak ediyor işte. Adete kadar iki günde bir deneriz biz de yapacak bir şey yok🤷♀️
Anestezist Ronya23 adet tarihine 8 gün kala test yapıpta pozitifi gören annişler sanırım erken yumurtlamış olmalılar diye düşünüyorum ve arada en az 5-6 gün oynuyor.
Ronya23 confundo evet ya benimde eşim kızıyor neden erken yapiorsn kendini strese koyuyorsun die bize de haber et canm .senin kaç gün kaldi adet e
Anestezist confundo yok ben adet olana kadar hergün yapacam😊elimde 13 tane test var🤗 dün akşam yapmış olduğum test sabah baktığımda çift çizgi olmuştu 🤔🤔