Ronya23 bigunanneolucak inşallah canım ..ama benim yumurtlama ve çatlama zamanı cok ağrıdı belim falan da ağrıdı .hepsi geçti sadece 4 gun once işte başladı göğüs ağrısı. Blmiorm nedense hamile olduğumu hisediorm ilk defa ovilasyon yaptım zaten daha once iki defa hamile kaldım şükür hic bir hastalığımız yok
nurbanusan Ronya23 ilk zamanlar denedim 3 ay falan, baktım hep aynı zamanlarda yumurtluyorum o dönem değerlendiriyoruz, geçtiğimiz pazartesi doktor da yumurtlamışsın değerlendir dedi, bu ay hiç kaçırmadık biraz sabırsızım 😂
Ronya23 nurbanusan ayy hadi inşallah canım değerlendirip beklemek insanı deli edior öğünler gelcek mi die :))
nurbanusan Ronya23 çok üzüldüm ne söylenir onu bile bilemiyorum, kaybeden anlar acını, çok geçmiş olsun, inşallah bu ay olur sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına :)
Minaliy Bende aşılama yaptırdım 23 aralığı bekliyorum kızlar. Hiç bit belirtim yok sadece kasıklarım ağrıyor arada
Ronya23 Minaliy canım normaldir bazıları öyle oluyor inşallah tutmuştur canm sende test yapinca.bize haber ver hatta hep beraber yaparız birbirimize destek.oliruz ben yaparken heyecandan titriyorum
Ronya23 Aselminaaa Sivasss Hayat1 EsraKMR Zeze2454 Minik95 Ruzgarperisi Anestezist nurbanusan bigunanneolucak Minaliy Zeynepmerve15 confundo N3F3RT4RI az kaldi kizlar test yapan oldu mu?
Minaliy Ronya23 ben çok korkuyorum ya test yapmaya negatif olursa diye direk kan vericem 23 ünde. Ama çok heyecanlıyım günler geçmiyor
Zeynepmerve15 Ronya23 21 Kasım yumurtlamadan sonraki 10. Gün inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
Ronya23 Zeynepmerve15 kız bende sana yazacaktım aradm bulamadm sende bizimle aynısın test yapınca yaz buraya canm
Ronya23 Minaliy Haha valla hepimiz öyleyiz heycanlı allahım inşallah herkes hamiledir..ben ayın 16 da bir dr randevum var belki ozaman kan testi yapa blirim