Ronya23 Aslihan0609 canm gözün aydın Çok sevdnm canm ben hamileyim zaten :)) öğün sen bana test yapsam erken mi die sormuştun ya ordan merak ettm seni acaba naptn die Çok çok sevndm valla
Aslihan0609 Ronya23 teşekkür ederm canim bide riskli asamalari atlatsam stres altindaym 😏 korkudan cok dik yürüyemiyorm gobegim geriliyor kanamam fln olur bide korku icindeyim
Ronya23 Aslihan0609 canm stres yapma nasip varsa her türlü gelicek o bebiş rabbim nasip etsin inşallah sen sadece dikat et ağır falan kaldrmamaya
Aslihan0609 Ronya23 yok kaldirmiyorm bi yere uzanmiyorm yavas yürüyorum knsallah sonucta yukselmis olur 🤲 senin kac haftalık
Ronya23 Aslihan0609 benm 9+4 canm …yukselir ya stres yapma bende ilk başlarda çok stres yaptm yükselmez die ama zanan geçti gtti
Aslihan0609 Ronya23 oyle canim da elde olmuyor iste allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah 🤲
Ronya23 Aslihan0609 amin amin inşallah.. seni çok iyi anliorm o stres çok zor valla insan korkuyla hastaneye gdior gerçi biz bile sünger gttgmzde korkuyla gdioz
ayisigi3 Ronya23 canımm vallahi beklemedeyiz 31 martta gideceğiz bir sonraki kontrole. Zaman geçmiyor 😁😁
Ronya23 ayisigi3 canm mesajını daha yeni gördüm şans eseri bildrm gelmemiş.hadi hayrlisi canm sağ salim git az kaldı allahın izniyle ya :))
Aslihan0609 Ronya23 verdim canim ilk 77ydi dun cikti sonuc 452 persembeye doktorum randevu verdi guzel yukselmis dedi inşallah keseyi de goruruz kalp atışını duyariz🤲