Aselminaaa Ronya23 okadar cok insanla konusuluyor ki insan unutuyor. Sen nasilsin bebis nasil asil senin kontrolun ne zaman
Ronya23 Aselminaaa canm aslında normalde seni kimseyle karsrrmam bir arkadaş var isimlerimiz A harfiyle demek ya ordan sen yazdn sandm …canm benn kontrol 16 nisan günler gelmedi bir türlü..bugun 10+4
Aselminaaa Ronya23 ismin bezerliginden olmustir cnm ben alinmadim merak etme icine dert olmasin. 14 gun kalmis kontrole hadi bakalim bebisi gormeye gidiceksin
Ronya23 Aselminaaa sağol canm 😍evet kız az kaldı inşallah gidip geleyim de icim rahatlar baya oldu gitmeyeli çok geç randevu vermiş bu sefer erken alicam ya ben sabrsizm böyle olmuyor :)
Aselminaaa Ronya23 ben ilk oglumda heycandan hemen doktora gittim randevu almak icin saniyorum ki hemen vericek ta 1 ay sonraya verdi 10 haftalikken ilk kontrole gittim
Aselminaaa Ronya23 ukk kontrolden sonea ayda bir yine iyi ama benim ikk kontrokdu asiri merak ediyordum
Ronya23 Aselminaaa kız ayy allah seni sen bana 13 demssn bende saf gbi yok 16 demsm..kacirdm randevuyu ya meğer 13..16 neden kafama girmiş Blmiorm çok uzuldm ya almadlr 21 de gdcm:((
Bfduam Ronya23 iyo erken bitmiş süründüren cinsten oluyor bazen. Hamilelik belirtilerinde neler vardı? Mide yanması ekşimesi vs oluyor muydu? Bir haftam var adetime, olsa bile bu kadar erken olmaz diye yoramıyorum.
Ronya23 Bfduam canm valla ben çatlatma iğnesi vurdum belim ağrıyor du baya başka çok belirti yaşamadım canım.seninde az kalmis adetine inşallah tutmustur allah büyük
Aselminaaa Ronya23 uzulme cnm ya 21 ne kaldi olabilir hanile iken beyin zayifliyor hali ile uzulme kuzum 21 bisey kalmadi telefonuna not al bundan sonra yaklastikca bakarsin ben hep oyle yapiyorum
Ronya23 Aselminaaa kız valla dalgınlığa gelmiş gerckdn cunki benim için çok oenmliydi asla karistrmazdm he kız öyle yapcam ..ayn ya az kaldı allahtan daha geç vermedi..sen naslsn Napiorsn canım