Aselminaaa Ronya23 cok sevindim cnm bir kac gundur girmemistim birden aklima geldi doktora gidiceksin diye. Iyi olmasina sevindim bebisin
Aselminaaa Ronya23 ben pek girmemeye calisiyorum cnm instagramin varsa ordan konusalim bebek bebek gorunce ister istemez etkileniyorum olucaksa olucak nasipte varsa olucak o yuzden psikolojimi bozmak istemiyorum
Aslihan0609 @Aselminaaa @Ronya23 kizlar benimde bat 23 mart yumurtlama 9 mart catlama 11 mart test icin erken mi
Ronya23 Aslihan0609 evet canm çok erken çıkmazsa üzülursun adet e bi kaç gün kala yap eğer dayana blirsen adet geçmesi en mantıklısı
kivirciginannesi Ronya23 yaa gerçekten mi? Nasıl mutlu oldum. Sağlıkla kavuş. Benim 2. Olacak 5 aydır beklemedeyim. Hangi ovulasyon kullandın
Ronya23 kivirciginannesi canm ben bir ay ovilasyon denedm olmadı çatlatma iğnesi vurdum ilk ay tuttu şükür..cok sagol allah razı olsun canım…ovilasyon testi belçika da normal bir dükkanda aldım canmn
Ronya23 Aselminaaa canim benim instgram yok valla malesef senin snapcat varsa ordan konuşuruz..evet çok girme insan etkileniyor valla rabbim nasip etsin inşallah canim
Aselminaaa Ronya23 oda bende yok iste yapicak bisey yok cnm burdan konusuruz gun icinde girmeye calisirim. Sen nasilsin bebis nasil sonraki kontrolun ne zaman
Aslihan0609 Ronya23 yaptm canim pozitik cikti kan verdim beta 77 cikti bgn bidaha versm adetim 4 gun gecikti bklm kac cikcak ilaclara basladm ilk kurtaj oldm riskli oldugu icin ilaca erken basladm Senin nasil var mi guzel haber
Ronya23 Aslihan0609 canm gözün aydın Çok sevdnm canm ben hamileyim zaten :)) öğün sen bana test yapsam erken mi die sormuştun ya ordan merak ettm seni acaba naptn die Çok çok sevndm valla