Ronya23 Anestezist tamam tatlım inşallah tutmusturrr allah isteyen herkese versin. Ocak ayına hamile gireriz:))
Ronya23 Ruzgarperisi canım senin ayin 25 de falan test de çıkma ihtimali var yumurtlama gününden hesapladım 17 gun oluyor ozamana kadar k bakma seni de 20 de saniyordm karistrdm
nurbanusan Benim de bat 21, bu ay çok umutluydum ama belirtinin b si yok, normalde reglime 10 gün kala göğüslerim deli gibi sızlardı, bu ay dostinex verdi doktorum prolaktin yüksek diye sanırım o yüzden göğüslerim sızlamıyor
Ronya23 Aselminaaa Sivasss Hayat1 EsraKMR Zeze2454 Minik95 Ruzgarperisi Anestezist nurbanusan bigunanneolucak Minaliy Zeynepmerve15 confundo N3F3RT4RI az kaldi kizlar test yapan oldu mu?
nurbanusan Ronya23 tabi ki öyle ama insan arıyor işte bir umut 😁 9 aydır deniyoruz 3 ay daha olmazsa rahim filmi dedi doktorum, hayırlısı inşallah bu ay olur
bigunanneolucak Ronya23 benimde bugün 11.günüm yumurtlamadan beri ağrıyor da normal mi acaba gebelik belirtisi bilemiyorum o yüzden sordum :)
nurbanusan Ronya23 ilk zamanlar denedim 3 ay falan, baktım hep aynı zamanlarda yumurtluyorum o dönem değerlendiriyoruz, geçtiğimiz pazartesi doktor da yumurtlamışsın değerlendir dedi, bu ay hiç kaçırmadık biraz sabırsızım 😂
Ronya23 bigunanneolucak canım valla ola bilir belkide bebek yerleştiği icin ağrıyor ola bilir. Göğüs ağrısı gebelik belirtisine ön sıralarda. Haftaya test yap canm inşallah çıkar
bigunanneolucak Ronya23 evet biliyorum canım ama sadece meme gibi olan kısım acıyor bide yumurtlamadan beri olması beni düşündürüyor bak seninki sonradan olmuş bilmiyorum ya inşallah vardır 🙏🏻
Ronya23 bigunanneolucak inşallah canım ..ama benim yumurtlama ve çatlama zamanı cok ağrıdı belim falan da ağrıdı .hepsi geçti sadece 4 gun once işte başladı göğüs ağrısı. Blmiorm nedense hamile olduğumu hisediorm ilk defa ovilasyon yaptım zaten daha once iki defa hamile kaldım şükür hic bir hastalığımız yok