Aselminaaa Ronya23 insaah kendimi fazlada umitlendirmek istemiyorum ya yoksa diye yuzde yuz degil sonucta
EsraKMR Bi sorun yoksa iki taraftada gününde denerseniz olur inşallah bizim ilk denememizde tutmuştu şükür darısı isteyenlere inşallah 🙏🏻
Ronya23 EsraKMR canım ben ovilasyon yaptım bu ay hiç bir sorunumuz yok daha once imi defa hamile kaldım..ilk denemede kalsam inşallah
Ronya23 Aselminaaa Haha valla bende ya midem falan piskolojikmen mi blmiorm kötü ama test yapmayana kadar da ümutlenmek istemiorm bende
Ronya23 Aselminaaa Sivasss Hayat1 EsraKMR Zeze2454 Minik95 Ruzgarperisi Anestezist nurbanusan bigunanneolucak Minaliy Zeynepmerve15 confundo N3F3RT4RI az kaldi kizlar test yapan oldu mu?
Ruzgarperisi Ronya23 28 bekliyorum. Erken yumurtlama oldu 9 ve 10 günlerde. Şimdiden göğüs hassasiyeti başladı bile 1-2 gündür hafif sızı his ediyorum. Normalde adete yakın olurdu bir iki gün kala.
Ronya23 Ruzgarperisi canım benim de 9 gün oldu yumurtlama.17 den sonra yapacam test ..evet Benmde normal adete az kala ağrırdı ama benmde göğsüm cok ağrıyor damarlarım sanki söküluyor hadi bakalm zamanı gelsin hep beraber test yapariz
Ruzgarperisi Ronya23 ilişki bir önce yani adetin 8.gunu olmuştu bizde. Hamile kala bilir miyim acaba.seffaf yumurtlama akintisini 9 ve 10.gunlerinde gördüm. En erken ne zaman test yapayım sence canim..?
Ronya23 Ruzgarperisi borde canım yapa biliyorsan ovilasyon testi yap cunki mersela.benm beyaz akinti geldiği halde yumurtlama olmadı 2 gun sonra yumurtlama oldu canm