Margaret BugsBunny gözünüz aydinnnnn💗ne hissediyorsun eşine sürprizle mi soyledin heyecandan tutamadın mi kendini ?
BugsBunny Margaret teşekkürler heyecandan tutamadım vallahi niyetim sürprizdi ama beklemiyordum testte pozitif ağlayarak gösterdim 🙈 darısı sizlere isteyen herkese inşallah.
Ronya23 BugsBunny of işte buna üzülürüm bende normal test yapdım 5 günüm var çıkmadı. Yumurtlamanın 14.gunu of ya
BugsBunny Ronya23 üzülmeyin hayırlısı olsun belki geç döllenmedir belki testte çıkmamıştır. Hayırlısı neyse inş o olsun. Ama sizlere şunu diyeyim aylardır kafama takıyordum bu kez bu ay kafama takmadım gerçekten ve dedikleri gibi oldu çok şükür 🤲🏻
Minaliy Kızlar benimde adet olacakmışım gibi kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim başladı bu ay aşılama olmuştım adetim 20 sinde yarın sabah test yapsam çıkarmı yarın aşılamanın 9. Günü olacak erkenmi
Ronya23 Minaliy çok erken canm yanlış değilsem 11 e kadar aşının etkisi ile çıkmıyor sndiden yaparsan çıkmaz üzülrsn bekle 14 gun geçsin
Ronya23 Aselminaaa canm valla karnım ağrıyor ya bide test yaptım ama yok malesef 4 günüm.kaldi..sen naslsn 😍
Ronya23 Aselminaaa canm ben ovilasyon testi yumurtlama olduğu halde bırakmadım devam ettm hep silik ckiordu bugün koyu oldu c çizgisi kadar değil ama yinede oldu işte acaba neden cok heycanlandm
Lilyum35 Bugun mantar diye doktora gittim kızlar progesteron dan dolayı olma ihtimali var dedi şuan normal görünüyor dedi fakat kist oluşmuş bende letresan kullanıyorum fazla mı yumurta oluştu çatlamadı bilemiyorum bir de serbest sıvı gördü rahim de fmf im olduğu için bir miktara kadar normal gördü ama şimdi fazlaymış bebek umarken neler çıktı malesef kan tahlili verdim sonucu bekliyorum
N3F3RT4RI Lilyum35 :( çok geçmiş olsun, her işte bir hayır vardır, umarım bu sorunları çözdükten sonra sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz. Allah daha kötüsünden korusun inşallah
Lilyum35 Bebek düşünmeden önce böyle şeyleri vücudumda fark etmiyordum şimdi çok inceliyorum ya keşke akışına bırakabilsem yapabilen var mı ya acaba
Ronya23 Lilyum35 canm valla oda senin elinde biraz serbest brak emin ol sağ salim sende alacaksın kucağına
Aselminaaa Ronya23 ovulasyon testi ne ise yariyor cnm ben hic yapmadim anlatiklarinida bu yuzden anlamadim
N3F3RT4RI Ronya23 koyu olması hamileliği gösterebiliyor sanıyorum, ovülasyon testiyle gebelik öğrenenlere denk gelmiştim, inşallah hamilesindir. bugün biraz kasık ağrısı yaşadım, rahatsız etti beni, Son 4 :)
Ronya23 Aselminaaa kız üzülme adet btti sayılır kac gune gene baslarsnz. Ovilasyon testi al kız hemen kalırsın inşallah