N3F3RT4RI BugsBunny Gözünüz aydın inşallah bebiş sizinledir, darısı hepimizin başına :D kaç gününüz kaldı adete?
BugsBunny N3F3RT4RI çok teşekkür ederim inşallah 🥰 darısı da sizlere olsun. 5 gün var adete. Bu kadar erkek çıkacağını hiç beklemiyordum.
Tatahrun BugsBunny bende az evvel.yaptim 🙈😁eşim.almis gelmiş ikinci çizgi silik cikti bendede adetimi bekliycem diğer testi adet günüm.gecerse yapicam ayy çok sevindim yaa ikimizde de ne tesadüf hayırlısı olsun inşallah 🥰
BugsBunny Tatahrun benim de “al bi “ marka eyvah dedim buna doğru sonuç vermiyor diyorlar genelde ama inş doğrudur 🥰 sizin de öyledir inş hayırlısı ile. Gözümüz Aydın.
Ronya23 Tatahrun Insallah doğrudur canm peki erken gebelik testi mi yaptım.bide ovilasyon falan yaptinmi
Tatahrun Ronya23 erken gebelik testi yaptım eşim almış comfort mu neydi adı ilk kez kullandim yok ovulasyon testi yapmadım hiç ama soğan suyu kürü yptim bu ay 🙈
Bfduam Tatahrun soğan suyunu ne zaman içmeye başlanıyor adet sürecinde vs mi? Ve tüm ay mı içiliyor, hamile olunsa bilmeden içilirse düşükte yapabilir diye soruyorum.
Tatahrun N3F3RT4RI ay inşallah yaaa adet günüme kadar bekliycem hayırlısı olsun inşallah 🥰 rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
N3F3RT4RI ben de inat ettim bekleyeceğim ayın 22sini :D bugün hastanenin önünden geçtik arabayla bir sürü eczane vardı ama test almadım , ama belki belirtilere göre pazartesi yaparım :D
Tatahrun BugsBunny bugün yine test yaptım ikinci çizgide çok belirgin çıktı hafta içi kan vericem inşallah 🥰
BugsBunny Benim erken gebelik testi değil bu arada normal test ve 5 gün var ama pozitif şükürler olsun 🤲🏻
Ronya23 BugsBunny of işte buna üzülürüm bende normal test yapdım 5 günüm var çıkmadı. Yumurtlamanın 14.gunu of ya
BugsBunny Margaret söyleyen arkadaşlar vardı ama ben bende öyle olmaz çıkmaz sanıyordum. Ama çıktı 🥰🤲🏻 Çok şükür.
Margaret BugsBunny gözünüz aydinnnnn💗ne hissediyorsun eşine sürprizle mi soyledin heyecandan tutamadın mi kendini ?