Aselminaaa Ronya23 ovulasyon testi ne ise yariyor cnm ben hic yapmadim anlatiklarinida bu yuzden anlamadim
Ronya23 Aselminaaa ovilasyon testi hamile kalmak icin yumurtlama ve çatlama zamanını gösteriyor canm 😇
Ronya23 Aselminaaa kız üzülme adet btti sayılır kac gune gene baslarsnz. Ovilasyon testi al kız hemen kalırsın inşallah
Lilyum35 Ronya23 doktorum bana gün aşırı değerlendir demişti ben ovülasyona göre yapmıyorum adetin kaç gün sürüyor 28 ise 14 gün çıkar o senın dönemin oluyor işte
Aselminaaa Ronya23 ne zaman yapmam gerekiyor o testi? Yok üzülmüyorum cnm dun uzuldum biraz duygularim alt ustu olduda birde ilk denememizdi hemen kalirim sandim oglumda oyle oldu o yuzden cok beklentiye girdim
N3F3RT4RI Ronya23 koyu olması hamileliği gösterebiliyor sanıyorum, ovülasyon testiyle gebelik öğrenenlere denk gelmiştim, inşallah hamilesindir. bugün biraz kasık ağrısı yaşadım, rahatsız etti beni, Son 4 :)
Zeze2454 Benimde bugün karnım ağrıdı ara ara ama adet ağrısı değil bildiğiniz karnımız içi sızlar gibi neler oluyor acaba 😐
Ronya23 Aselminaaa canm o testi adet bttigu gbi baslanmali yoksa erken yumurtlama olursa kacirrisn yapacaksın takı yumurtlama ve çatlamayi gördügune kadr
Ronya23 Kainat canım ovilasyon testi adet bittikden sonra başlıyorsun takı çift çizgi olana kadar yani yumurtlama ve çatlama..gebelik testi ne benziyor idrar ile yapiliyor .eger alir ve yaparsan burdan sana yardımcı olurum .eger instagramin varsa bir gebenin günlüğü sayfasına bak kadin orda anlatıyor..youtubdan videoları da var .insallah anlata bılmisimdir 😇
Ronya23 Aselminaaa evet canm sadece bir kerelik.zaten aldığında biraz fazla al her dk bitmesin bir beğenin günlüğünde millet aliyor 30 tane sanirim icinde var gebelik testi de hediye normal eczaneler de de var ama biraz daha pahalı
Aselminaaa Ronya23 cnm ben yurt disindayim burda nasildir bilmiyorum ama markete gidince bakarim markette var gormustum
Anestezist Zeze2454 başka test yaptım onda çift çizgi çıkmadı malesef ama adetime 3 gün var beklemedeyim..
Icot Merhaba , benim bat 22’ydi 5 gün kala evde normal testten yaptım pozitif çıktı ☺️🙏🏻 Ertesi gün kan verdim 114,8 çıktı beta. Pazartesi tekrar kan vereceğim inş artar. İnşallah bekleyiş içinde olan hepinize de nasip eder Rabbim.
Ronya23 Icot 5 gun kala baya iyi cıkmış vallah cok sevindim.gozunuz aydın inşallah sag salim alırsınız kucağınıza yaa
Zeze2454 Icot Hayırlı olsun sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah🤗 benimde 6 gün kala yaptığımda saatler sonra silik çizgi çıkmıştı son bir testim kaldı yapmak için sabırsızlanıyorum ama ya çıkmazsa diye bir gün kala yapmaya karar verdim
Icot Zeze2454 amin inşallah çok teşekkür ederim ☺️ İnş sizin de vardır. İnş isteyen herkesin hayırlı zamanda sağlıkla olur 🤲🏻
Minaliy Kızlar ben dün test yaptım negatif çıktı sonra ovulasyon testi yaptım pik olmasada koyuydu. Aşılamanın 9. Çatlatma iğnesinin 11 günüydü erken mi yaptım. Göğüs ucumda çok hassasiyet ve sertleşme var. Sizce varmıdır bişeyler ne zmaan kan versem