Attent _gokcelii canım ekmekle eğer yaparsan faydasını görürsün zaten yağ gbi ama suya veya başka bisey karistirirsan yağ olduğu için bütün vitaminler bardağın etrafına sıvazlaniyor sanada faydası olmaz direk ekmeğe damlat at ağzına
Rabis93 _gokcelii o damla benim çok midemi bulandırıyordu yağ gibi doktorum değiştirdi colledan ismi portakallı gibi tadı var bunu tavsiye ederim size çok rahat içiliyor
Sade29 Ben kulladıgım zaman çok halsızlik ve karın agrısı yapıyor ondan dolayı malesef kullanamıyorum😞
Slnnn1 _gokcelii en başından beri midemi bulandırıyor hala içemiyorum aklıma gelince bile kötü oluyorum tiksindim çok erken verdikleri için . Süt le meyve suyuna karıştırıp içiyordum en son ama doktordan kapsül isteyeceğim
Ydgrshn _gokcelii en guzeli direk yutmak birseye doktun mu daha cok cogaliyo hic yenmiyo arkadindan da meyve suyu 1 yudum oh mis
mommysweet _gokcelii meyve suyuna da damlatabilirsiniz psikolojik olabilir gerçekten hiç tadı yok ☺️ Düşünmeden için gitsin 😅
Esra_Omer_21 _gokcelii Bana sağlık ocagindan verdiler 10 damla kullan dedi ben direk kaşığa damlatıp direk yutuyodum
Myssr _gokcelii markasindan dolayidie ocean markasinin zeytinyagli tadi cok guzel kokusu da kotu degil be nkeyifle iciyorm
sblaslan _gokcelii ben hergün kendi sıktığım limonla portakla damlatıyorum hiç anlaşılmıyo yağkı hissi
Deletedmom54 Fio_fff o dediginiz demir hapi icin c vitamini ile birlikte alininca etkinligi artiyor Çay,kahve ,proteinle alınınca ise azaliyor