_gokcelii Kızlar doktorum d vitamini verdi damla şeklinde. 9 damla ekmeğe damlatabilirsin dedi ama benim midem çok bulanıyor yiyemiyorum damlattığım ekmeği. Sizler nasıl kullanıyorsunuz? Başka ne ile alabilirim D vitamini damlasını 🌸🙏🏻
Alinamoms _gokcelii suya damlatabilirsin. Ben direk ağzıma damlatıyorum. Tadı o kadar kötü değil benim kullandığımın. Bence sen suya damlatarak bir dene.
Aycu-3006 _gokcelii bende ilk başta ekmeğe damlatmıştım dediğiniz gibi mide bulantısı yaptı yağlı gibi geldi sanki ama sonra suda denedim şuan aktif içiyorum sıkıntı yok birde öyle deneyin :)
Esra_ince _gokcelii canım bende içemiyordum hapını buldum eczanede satılıyor doktoruma anlattım hapını kullanbilirmiyim diye hapa baktı kullan dedi sende hapını alabilirsin
Krizantem_ icegul kaşıkta onerilmiyormus yağ kaşıkta kaldığı için.. bende hamilelik öncesi bir ara kullanıyordum çay kaşığına damlatıp ama en iyisi ekmegin üzerine veya suya damlatmak doktorum da o şekilde onerdi
sarisu1 _gokcelii bende hiç birşeyde yiyememiştim tadı geliyordu en son meyve suyunda bulduk çözümü doktorumla çay bardağının çeyreğine meyve suyu koyuyordum içine damlatıp karıştırıp içiyordum
ysmn_kck17 _gokcelii Çay kasigina 10 damla tek seferde içiyorum bende su ve ekmek daha içimi bulandiricakmş gbi geliyor .
B0220 _gokcelii doktorum bana dedi ekmeğe damlat mesela kahvaltı yaparken atıyorum peynir ekmek bide yağı damlatıyordum öyle yiyebiliyordum yada yemeğine damlat demişti 🤷🏻♀️
houseofyilmaz _gokcelii benim doktorum her gun bir damla seklinde verdi. Siz 9 deyince degisik geldi. Acaba ben mi yanlis anladim. 4 aydir her gun bir damla seklinde kullaniyorum ama 🙊
Deletedmom54 houseofyilmaz 1 damla mi ,bence yanlış anlamissiniz Benimki 10 damla falan demişti ama ben 13-14 damla kullaniyorum. Güneşe bile çıkamıyoruz covid nedeniyle d vitaminine çok ihtiyaç var.
Derinsmom _gokcelii süte yoğurta katabilirsin şahsen öyle yapıyorum yağlı bi yapısı olduğu için başka türlü kullanamam sanırım🙄