Ned
aynı şeyleri yaşamışız. Sizi çok iyi anlıyorum tek farkımız siz test vermişsiniz ben de detaylıyı beklemiştim. sonuçlarınız Allahın izniyle iyi gelecek iyi düşünün iyi olsun umudunuzu kaybetmeyin

• Ned bunu yanıtladı.
  • Ned bunu beğendi.

Mores insallah insallah insallah cok teşekkür ederim Allah razi olsun🙏🏼🙏🏼

Ned canını sıkma canım bu testler de yanılma payı var allhım yardımcın olsun korkma

• Ned bunu yanıtladı.
    • Ned bunu beğendi.

Ned ikili teste öyle gözüküp sıkıntısız doğan bebekler çok canım. İkili test %100 doğru sonuç vermiyor zaten Sıkma canını birşey çıkmayacaktır 🙏🏼

• Ned bunu yanıtladı.
      • Ned bunu beğendi.

ipkk22 insallah oyledir cok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏🏼🙏🏼

seleno insallahh canim insallah cok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Ned bana doktorum ikili test yaptırmadan önce bana bu testtin sonucuna aldanma yanılma payı cok Dedı hersey allhın elınde dua et dedı benım 2li taramam temız geldi Cok şükür sen canını sıkma hamileliğini zehır etme canım çevremde ınsanlar var down sendromu Var demıs doğumdan sonra çocuk Sağlıklı olmuş korkma dua et 🤲🏻Allhım yardımcınız olsun

• Ned bunu yanıtladı.
          • Ned bunu beğendi.

ipkk22 aminnn insallah🙏🏼🙏🏼 nerde varsa Rabbim herkese yardım etsin insallahh Rabbim taşıyacağımız yük vermesin 🙏🏼🙏🏼 Yorumları okudukça biraz daha icim ferahlıyo genelde hep yanilmalar olmus insallah bende de öyledir cok teşekkür ederim hepinize tek tek yardımlarınız icin🙏🏼🙏🏼 Allah im herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼

Ned amın canım strese üzüntüye görme bebeğin etkılenır dua et🥰

• Ned bunu yanıtladı.
              • Ned bunu beğendi.

ipkk22 🙏🏼🙏🏼çalışıyorum insallah 🙏🏼🙏🏼

Emel38 ultrasonda takılmayin benmde orada risk görüldü ayrı bir kan testi yapıldı nipty testi temiz cikti o ultrasonda kesin sonuç vermiyor

• Ned bunu yanıtladı.
                • Ned bunu beğendi.

Ned
                  Benimde kan testi riskli çıkmış (2.Li) ama haberim yok.
                  Ta ki doktor değiştirmek zorunda kaldığımda öğrendim, 30 haftamda başka bir doktora gittim, aslında daha öncede gittiğim bir doktoru, dosyayı yanımızda götürdük, 2.Li testte down riski çıktığını söylediğinde eşimle birbirimize bakıp olduğumuz yerde kaldık. Nasıl yani ilk defa siz söylüyorsunuz hocam dedik? Ama doktorumuz bize bir şey demedi, perinatoloji doktorunda bir şey demedi deyim olduğum yerde kaldım.
                  Rapor en altında doktor değerlendirmesi yazıyor, bebeğimin genel kontrolü artı 2.Li test ve detayli her şeyi güzel hiç bir sıkıntı görmedi doktor.
                  Doktorun bana dediği, demek ki gerek duymadılar çünkü yorumlama anne kanı değeri ve bebeğin ultrason sonucu belirliyor. Ve Doktorum Hocam bir şey söylemedi ise ona güveniyorum demek ki kontrolde ve detayli ultrason güzel geçtiği için boşuna korkutmak istemediler dedi. Çünkü yaş 32.
                  Ve o gün bir kez daha anladım ki her şey iki doktorumda ve işinin ehli olmasında bitiyor. Sırf beni bu şüphe ile yaşamamam için dile bile getirmemişler. Yeni doktorumda söyledi hocam bir şey görmediği için söylememiş dedi. Ve benim içim rahat dedi bende benimde rahat hocam dedim.
                  Önemli olan bebeğin kontrol ve testleri annenin yaşından dolayı çıkmadı normal.
                  çok geçmiş olsun💐güzel sonuçlara inşallah

• Ned bunu yanıtladı.
                  • Ned bunu beğendi.

Ned sen gonlunu bozma abla abımın eşi 34 yaşında 3. Cocuguna dogurdu 7 ay once ona kesin dowm sendromlu dediler doğana kadar dogdu sapasağlam hıc bı sıkıntısı yok maşallahı var. Doktorların her dediğine guvenıyorum gercekten ben 7.5 aylık hamileyim bana da ilk degerı 92 cıktı diye sağlıksız gebelik aldır aksın dediler aldırmadım başka hastanelere gittim simdi sağlıklı bı kıızm var Rabbım seninde gonlundekını versin ınsallah 🤲

• Ned bunu yanıtladı.
                    • Ned bunu beğendi.

_TuBaa_ amin insallah cok teşekkür ederim 🙏🏼 Fakat bende yüksek risk olduğunu söyledi bilmiyorum insallah yanilmislardir yani kanda öyle çıktı laboratuvar sonucu ama simdi gen ile alakali bi test varmis onu yaptırdım tam ismini bilemiyorum insallah onda sonuc guzel cikar🙏🏼🙏🏼

Ned korkmayin bolca dua edin.benimde riskim cok yuksek cikmisti.cok korkmustum.cvs yaptirdim sukur ki bisey cikmadi.simdi 35. haftada dogumu bekliyrm🙏

• Ned bunu yanıtladı.
                      • Ned bunu beğendi.

Ebrusahin aminn canim insallah Allah razı olsun sağlıkla büyütelim insallah evlatlarımızı🙏🏼🙏🏼 İnsallah benimde sonucum öyle olur kimden duyduysam hep oyle soylenip sonucu guzel olmus bende buna inanmak istiyorum 🙏🏼🙏🏼

Ned bende 31 yaşındayım kardeşim gerekli testleri yaptır temiz çıkacaktır inşallah 🤗

• Ned bunu yanıtladı.
                        • Ned bunu beğendi.

Vildans Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah bir avazda kurtulun🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤️ Cok dua ediyorum cok Rabbim hayırlı kapilar acsin insallahh guzel sonuc aliyim🙏🏼🙏🏼 Yoksa gercekten bise yoksa bile (insallahhhh) stersten olucak Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah🙏🏼

Neslihan1903 bugun yaptirdim insallah 2 hafta sonra buraya guzel sonuclarimi yazmak istiyorum 🙏🏼🙏🏼 Allah hepinizden razı olsun icim ferahlıyo cevaplarınızı okudukca cok sagolun hepiniz🙏🏼🙏🏼