Asc-18 Semazrl ağrılar bendede var canım ama normal az kaldı vücut doğuma hazrlyo kendini sağ salim doğsunlar insallah🐣
Mugee09 Asc-18 bizde bekliyruzz bakalım erken doğum riskimizin olduğunu öğrendik bugün 40 . Haftayı bulmaz diye düşün dedi doktorumz sanırım biraz aceleciyiz 🤷
1PrensAnnesi Asc-18 zamanla hareketleri azalacak büyüdüğü için korkma aman şimdiden diyeyim🥰 az ama güçlü olacak
Dilbersen balyanakoglum Aynen ya tecrübesiz olmak hem iyi hem kötü, bütün duyguları birarada yaşıyorsun
Asc-18 balyanakoglum allah yardımcın olsun canım olsun eşin destekse ne güzel atlatırsınız birlikte o zamanlarda allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Eavsar Asc-18 heyecan tavan yapti ya bende ocak sonu bekliyorum insallah herseyimizi aldik utuledik dolaba koyduk hastane cantamizi hazirlamadik daha bitek o kaldi siz hazirladiniz mi 😍
Asc-18 Eavsar oo ben onuda hazırladım geçenlerde bir agrım oldu dedim kalk kalk hazırla çantayı yoksa kalcaksn öyle ortada dedim ve hazırladım 😂
Mihre haftada ve yakınında olanlar ağrılarınız var mı? Çatı ağrısı özellikle? Ben yürüyemez hale geldim. Oğulcuğumun başı bayağı bir aşağıda dayamış bekliyor. Sanki çıktı,çıkacak. İlk gebeliğimde böyle ağrılar çekmemiştim🙍🏻♀️
Asc-18 Mihre oluyo canım yatakta dönerken bile canım yanıyo ayağı kalkıyorum yukarda gibi duruyo ama asagidada bi baskı bi ağrı var
Asc-18 Eavsar ben onu da hazrladm sanki bütün evren bana erken doğum yapıcaksın enerjsiisni yollamış duramamışm😂😂😂
Mihre Dilbersen Hayır baskı ve yoğun ağrı oluyor sadece. Doktor kontrollerde söylüyor baş aşağı olduğunu
Eavsar Asc-18 😂 vallahi benim 30. Haftadan beri vajinadan ve karnimda sanci oluyor ama ben hala erken ya diyip oturuyorum bende kalkayim hazirlayayim bu hafta sonu evde otururken bari 😂😂
Beyza_yzk Yldz3 Ayy sorma kız burda okuyorum kontrol diye gittim doğurdum diyenleri bende korkmuyor değilim çünkü pazartesiden beri ara ara sancılarım oluyor ama ben neden bu kadar rahatım acaba 😂
Yldz3 Beyza_yzk ahahhha 😃 bilmiyorum canım belki içine doğuyordur yaklaştığı gün hazırlayacaksındır ama elini çabuk tut 🥰
Beyza_yzk Yldz3 Valla canım aslında gelse hiç fena olmaz çünkü artık bedenim çok yoruldu hamileliğimin başından beri hep sancılı geçti ama yine de olsun o sağlıkla doğsunda ben biraz daha acılara sabrederim diyorum 😂
Yldz3 Beyza_yzk şuan kaç haftalıksın canım bende dayanamıyorum birde psikolojik olarak çöktüm şiştim evden de çıkamıyoruz depresyona girdim 😃 gelse miniklerimiz sağ Salim rahatlasak