Asc-18 1PrensAnnesi deli gibiyim zaten evde eşime diyorum hareket etmiyo eder uyuyordur diyo bak yok etmiyo diyorum eşim elini koyuyo bizimki hissediyo sanki tekme atıyo karnımda biryere toplaniyo acaba suyumu azaldı neden böyle diyorum eşimde bıktı artık o yüzden bi an önce zaman gelsinde doğurayım 😂
1PrensAnnesi Asc-18 😂ay yazık o kadarda yapma ya korkutma kimseyi benimde oğlum dokunur öper konuşursa başlıyo hareket etmeye abisini tanıyo şimdiden
Dilbersen EB1661 Ay evet ya doğum yaptığımı nasil anlicam diyorum o sanciyla yerinde duramazsın zaten doğum olduğunu anlarsin diye telkin veriyorlar 😂
balyanakoglum 36+4 her şeyimiz hazır sayılır ben hariç 😂 pazartesi günü çatı kontrolüm var bakalım ne olacak. İlk gebeliğim hiç bişey bilmiyorum anlamıyorum gurbetteyim eşimden başka kimsem de yok. Allah yardım eder inşallah 🌺
Asc-18 balyanakoglum allah yardımcın olsun canım olsun eşin destekse ne güzel atlatırsınız birlikte o zamanlarda allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Asc-18 EB1661 bende öyleyim canım valla çok istiyorum doğsun sonra diyorum nasl dogurcam allah güzel doğumlar nasip etsin hepimize😊
Asc-18 1PrensAnnesi evet ya hissediyorlar sanırım bazen bende konuşuyorum hadi kızım tekme at bak merak ediyorum seni diyorum hareket ediyo ohh diyorum sonra😊
Yldz3 Dilbersen 😃 kafamız rahat ama ben uyuyamıyordum iyi ki de yapmışım ama şuan kendi işimi bile yaparken zorlanıyorum ağırlaştım
Semazrl Asc-18 neredeyse herşey tamam zaman biran önce geçse de kucağıma alsam diye bekliyorum çok ağrılarım var nefes darlığı yaşıyorum ama sabır az kaldı 😊
Asc-18 Semazrl ağrılar bendede var canım ama normal az kaldı vücut doğuma hazrlyo kendini sağ salim doğsunlar insallah🐣
1PrensAnnesi Asc-18 zamanla hareketleri azalacak büyüdüğü için korkma aman şimdiden diyeyim🥰 az ama güçlü olacak
Dilbersen balyanakoglum Aynen ya tecrübesiz olmak hem iyi hem kötü, bütün duyguları birarada yaşıyorsun
Mugee09 Asc-18 bizde bekliyruzz bakalım erken doğum riskimizin olduğunu öğrendik bugün 40 . Haftayı bulmaz diye düşün dedi doktorumz sanırım biraz aceleciyiz 🤷
Eavsar Asc-18 heyecan tavan yapti ya bende ocak sonu bekliyorum insallah herseyimizi aldik utuledik dolaba koyduk hastane cantamizi hazirlamadik daha bitek o kaldi siz hazirladiniz mi 😍
Asc-18 Eavsar oo ben onuda hazırladım geçenlerde bir agrım oldu dedim kalk kalk hazırla çantayı yoksa kalcaksn öyle ortada dedim ve hazırladım 😂
Mihre haftada ve yakınında olanlar ağrılarınız var mı? Çatı ağrısı özellikle? Ben yürüyemez hale geldim. Oğulcuğumun başı bayağı bir aşağıda dayamış bekliyor. Sanki çıktı,çıkacak. İlk gebeliğimde böyle ağrılar çekmemiştim🙍🏻♀️
Asc-18 Mihre oluyo canım yatakta dönerken bile canım yanıyo ayağı kalkıyorum yukarda gibi duruyo ama asagidada bi baskı bi ağrı var
Asc-18 Eavsar ben onu da hazrladm sanki bütün evren bana erken doğum yapıcaksın enerjsiisni yollamış duramamışm😂😂😂