Sedakuru Htciskif hergün doktordayız nst kontrol duruma göre bakıcam suyun cok dedi ama bilmıyorum bende endişeliyim😞
Htciskif Yineyenidenanne ilişkiden korkuyoruz özellikle zarar gelmesin? Bi de sıcak duş her gün mü almalıyım sancı başlarsa mı
Yineyenidenanne Htciskif valla zarar vermek değil yararı oluyor hatta zaten zamanı dolmuş nasıl bir zarar verebilir ki o sizin dediğiniz erken doğum riski olup erken dönemde olanlar için geçerli hergun imkanın varsa hergun al pilates den sonra miss
Htciskif Sedacablog Allah yardımcımız olsun hepimizin şu son günler gerçekten de hiç geçmek bilmiyormuş😥😥
Yineyenidenanne Semra93 Çıkar çıkar hem ben 30 kg almıştım ilk gebeliğimde 93 kg hoisitm doğuma yaparsın herşey sende bitiyor
Sedacablog minnoscan kanala inmiş mi peki bebeğiniz. Benimde kanala inmediği için sezeryan diyor ama ben normal istiyorum
minnoscan Sedacablog hayır 38+0da inmemişti inşallah inerler burda bazen okuyorum son anda bile inen oluyor inşallah normal Doğum olur benim de sizin de🌺
Gzmtmc Betulorn hurma,zemzem suyu,ada cayi,rezene,squat,plates topu artik baska bisey kalmadi yapabilecegim :) gelmiyo 😂
Babyy1S Cumcum 39+0da 3824 dedi kilosuna.doktorum normal doğuma engel degil kilosu dedi size çatı muaynesi yapıldı mı ona istinaden mi kilosu normal doğum için uygun olmaz dedi
Cumcum Babyy1S maşallah bebeğinize. Sağ sağlim kucağınıza alın inşallah. Çatı muayenemi yapmıştı normal doğuma uygun olduğumu o zaman söylemişti. Gebelik şekerim var, acaba o mu etkiliyor. Ac değerim biraz yukselmiş dediğine göre, 34.77cm
Babyy1S minnoscan 38de 3500daydı kilosu 39da 3824 olmustu kilo alımı yavaşlamıyor yani haftada 200 300gram ve daha fazla da alabiliyorlar 🌸🤭