Seval22 Heyecandorukta aslında çokta güzel besleniyorum hiç aç bırakmıyorum kendimi ünlülere kızardım kilo almasınlar diye aç kalıyorlar diye demekki oluyormuş ama hamile kaldığımdan beri düzenli 10 15 bin adım attım her gün hep aktiftim çalışan biriyim zaten kısmetse yarın izne çıkıcam oda etkili olmuş olabilir
Heyecandorukta Seval22 Bende çalışıyorum, hareketliyim ve hergün düzenli açık havada yürüyüşe çıkıyorum aksatmadan, metabolizma hızı da çok önemli, sizin kadar az almadım ama benimde fena değil, toplamda 9 kilo aldım. Bu saatten sonra siz pek almazsınız zaten 👍🏻
tugce67-67 Heyecandorukta canım aslında 12-15 kg normal olanı ya ben fazla aldım üstelik hamur ve atıştırmalık yemememe rağmen🙈
Tgncr05 Heyecandorukta 7 aya kadar acayip kilo aldım 15 kilo birden şimdi 9 aylığım ama 7 aydan bu yana sadece bir kilo almışım bu aylarda bebek daha çok alıyormuş annenin kilo alımı yavaşlıyormuş şuan 2 aydır sadece ödemim var😂😂
Seval22 Heyecandorukta seninde çok iyi canım aynen zaten kusmalarım geri geldi son 1 haftadır daha en fazla 2 kilo alır kapatırım diye düşünüyorum yeterki bebişler sağlıklı olsun kilolar geldiği gibi gider
Arasarzu derinsart Bende bir belirti vermedi bebeğimde de ne su fazlalığı ne kilo fazlalığı yoktu ama çıktı 😊
derinsart Arasarzu hmm bende acaba şeker varmi diye dşnüyorm hamile klmdan önce de nabzim yüksekti sndidw yüksek yemek yedikken sonra daha da yükseliyor sebebini merak ediorm
Arasarzu derinsart Şeker yüklemesi mutlaka yaptırın zamanı gelince bazen belirti vermiyor açlık normal çıkıyordu her zaman ama tokluğum yüksek çıktı her ay kontrolüm var
minnie123 Heyecandorukta bakalım ben şuan 89 kilo geliyorum hamileliğimin başından beri baya almışım 15 kg almışımdır ama zaten biraz iri yapılı bir insanım çok kilo alıp veremem normalde ama gebelikte dikkat ediyorum yine yediklerime arada kaçamak olmuyor değil
Nesse86 Heyecandorukta Bende 7.aya kdr kilo aldim ondan sonra 1 bucuk kilo felan aldim su an 38 haftadayim kilo vermeye baslamisim.Toplam 11 kilo aldim simdiye kdr.Bazilarida son ayda kilo alior var tanidiklarim öyle Herkesin bünyesi farkli tabi.Yengem mesela 30 kilo aldi 3 hamileligindede.
Heyecandorukta Aysemsiler Allah nasip etmiş, verirsiniz kiloları biraz azim ve istikrarla. Allah korusun bebeğin olma süreciyle uğraşmak daha meşakkatli bir yol. Sağlıkla gelsin inşalllah 🐣😊
Eczmery123 Heyecandorukta 8.aya gelmedim ama kilo artışı kişiye göre değişen bir şey bence. Çok yiyen çok kilo alır, bu kadar basit aslında, bunun standardı yok bence 😄
Heyecandorukta Eczmery123 Yedim almadım diyenler var ama 😁 Birde aynı yedim ama son iki ay az kilo aldım bebek almış diyenler var, umut fakirin ekmeği, bir umut soruyorum bende 😁 30. Haftamın son günündeyim 9 kilo aldım. Hedefim 12 ile tamamlamak, tatlıyı haftada 1 e düşürdüm bakalım faydası olacakmı 😁😁
TDE Heyecandorukta 7. Ve 8.ay aradı kilo almamışım. Bu ay ne olur bilmiyorum. Yürüyüşe çıkamıyorum apartmanda iki daire karantinada ben de korkumdan kendimi karantinaya aldım:)
Heyecandorukta TDE Bravo size o zaman 😁 bende durdum durdum 7. Ayda 3.4 kilo aldım. alacaksamda yavaş yavaş alayım istiyorum, bir anda 6-7 alırsam çatlaklarım olur korkusuyla da bakalım süreç ne gösterecek 🤔😁 Sağlıkla gelsinler 🐣
TDE Heyecandorukta ben bundan önceki aylarda nerdeyse haftada bir kilo alıyordum yürümeme rağmen bu ay ne oldu ben de anlamadım zaten 😅