Minik2829 Heyecandorukta hiçbirseyden kismadim acikcasi😀 doktorum bile kiziyor hep.hic hamilelik moduna girmedin diye.
00512 ZehrasMom nenimde düzensiz arada oluyor ama internette erken dogum belirtisi olabilir diye yazıyor
ZehrasMom 00512 internete bakarsan kafayı yersin canım boşver takılma onlara internette herşeye bir yorum var çoğu doğru değil emin olmak istersen yinede bi doktoruna danış ama normal yani bu zamanlarda
Fevziyeakdemir Heyecandorukta 33 haftalığım en son 30. Haftamda gitmiştim 51 dim şu an 52 yim ☺️ 7 kilo aldım ben de şu ana kadar
minnie123 Heyecandorukta ben geçen ay 5 kilo almıştım bu ay ise 1.5 - 2 kg almışım yani kilo alışı yavaşladı sanki 😂
Heyecandorukta minnie123 Sanki mi? Yarısınında altına düşmüş bu iyi haber 😁 Benimde beklentim o yönde, geçen ay 3.4 kilo almıştım,8. Ayda da 1,5 civarı alırsam çok mutlu olurum 😁
Arasarzu derinsart Bende bir belirti vermedi bebeğimde de ne su fazlalığı ne kilo fazlalığı yoktu ama çıktı 😊
Semazrl Heyecandorukta benim çok bı fark 33. Haftadayim son kontrolde 2 kilo almıştım hep ayda 1-2 kilo olarak ilerliyo
Heyecandorukta Semazrl Çok iyiymiş, bende ayda 1-2 arasında alıyordum. İlk defa geçen ay 3.4 kilo aldım. Böyle giderse fena diye korktuğumdan sorup duruyorum herkese 😁 Siz ideal ilerlemişsiniz 👍🏻😊
minnie123 Heyecandorukta bakalım ben şuan 89 kilo geliyorum hamileliğimin başından beri baya almışım 15 kg almışımdır ama zaten biraz iri yapılı bir insanım çok kilo alıp veremem normalde ama gebelikte dikkat ediyorum yine yediklerime arada kaçamak olmuyor değil
Seval22 Heyecandorukta 35 +6 oldum 6 buçuk kilo aldım toplamda son 2 aydır 1 buçuk kilo aldım onuda bebek almış zaten
Heyecandorukta busraozkan Çok iyi valla bravo size de, inşallah bende o kilolarda kapatırım. 30. Haftadayım 9 kilo aldım totalde bende
tugce67-67 Heyecandorukta canım valla ben asıl kilomu 7-8-9- da aldım😂😂kaç iki kilo hemde🙈toplam 20 kilo alarak doğurdum
Seval22 Heyecandorukta aslında çokta güzel besleniyorum hiç aç bırakmıyorum kendimi ünlülere kızardım kilo almasınlar diye aç kalıyorlar diye demekki oluyormuş ama hamile kaldığımdan beri düzenli 10 15 bin adım attım her gün hep aktiftim çalışan biriyim zaten kısmetse yarın izne çıkıcam oda etkili olmuş olabilir
tugce67-67 Heyecandorukta canım aslında 12-15 kg normal olanı ya ben fazla aldım üstelik hamur ve atıştırmalık yemememe rağmen🙈