TDE Heyecandorukta ben bundan önceki aylarda nerdeyse haftada bir kilo alıyordum yürümeme rağmen bu ay ne oldu ben de anlamadım zaten 😅
Arasarzu Brk36 Ama zayıf değilim yinede moralim bozuluyor boyum kısa kilom 76 😊 artık almak istemiyorum
Arasarzu Brk36 Bende 67 kiloydum son ay inşallah almam artık 😊 boy kısa olunca hep kilolu gözüküyor insan
EkinCenik Heyecandorukta ben en çok 6. 7.aylarda Aldım şuan 37+5 teyiz ve neredeyse kilo almıyorum.Yani alıyorum ama çoğunu bebek alıyor. Çünkü yiyemiyorum. Midem yok oldu sanki. Acıkıyorum iştahım var ama yiyemiyorum 🤷♀️
Tiredmom Heyecandorukta 26ya kadar 10 kg almistim o zamandır dikkat ediyorum 33+5 1 kg almışım toplam 11 bebekte 32se 2400du
Heyecandorukta Tiredmom son 1.5 ayda dikkat etmenİz işe yaramış, bende 31. Haftaya girdim bugün, toplamda 9 kilo aldım, bende inceden dikkat etmeye başladım inşallah bende de işe yarar 😁👍🏻
EkinCenik Heyecandorukta şuan tam 10 kg. Sadece karbonhidrat besinlere dikkat ettim. Hiç yemedim değil ama yemek istersem sabah ve gündüz yedim sonra haftada 4 gün tempolu yürüyüş iki gün yoga. Akşam yediğim dönemlerde hep kilo aldım ama şimdi son haftalar ne bulsam yiyorum çünkü zaten çok az yiyebiliyorum 😊 bir bardak çay içsem midemdekiler geri geliyor
EkinCenik Heyecandorukta bir de şöyle bir durum var benim bebeğim makat gelişi duruyor ve kafası yukarıda o yüzden midem çok sıkışıyor. Normal pozisyonda olup biraz kanala falan inseydi belki midem daha rahat olurdu ve daha çok yiyebilirdim çünkü dediğim gibi iştahım var ama yiyince rahatsız oluyorum. Size tavsiyem karbonhidrata dikkat edin gerçekten hamile olunca gece uyanıp baklava yemeyince ölmüyor insan 😊😊
Tiredmom Heyecandorukta şuan pek dikkat etmiyorum ama :D tatlı yemeye basladim yani az az boyle önceden ağzıma sürmüyordum ama iyi gidiyorum diye bi :D ödül gibi
Bsraytkn Heyecandorukta 38+6 haftalığım gebelik şekerim olduğu için kilo vermişim,73le hamile kalmıştım 7 aylıkken 81 olmuştum şuan 77 78 arası git gel oluyor :) bebeğimin kilosu 3500 dün kontroldeydik herşey yolunda çok şükür :) ama tabi çok çatladım bende göbekten ne sürdüysem etki etmedi maalesef
melegegebe Heyecandorukta 7. Ve 8. Ay arasi kilo almadim yediklerime dikkat etmistim sekerden dolayi . Sonra niyeyse ödem tutmaya basladim bu da 3 kilo yansıdı tartiya suan 9ayimdaym
Arasarzu babyackgz Boyum kısa ama o yüzden çok belli oluyor 😊 göbeğim fazla yok bacaklarımdan aldım hep kiloyu o biraz mutsuz ediyor 😊
demir_dilek Heyecandorukta 35 haftadayim, gebeliğin başından beri 8 kilo verdim, üstelik 93 kilo ile hamile kalmistim.hiç ödemim ve çatlağım yok çok şükür bebeğimde çok sağlıklı.
Melike145334 Heyecandorukta ben 38 im gecen hafta bir anda iki kılo aldım ondan önce seyrındeydı tabı bebek alıyor ödem oluşuyor son zamanlar olduğu için baya bır Pof bir şişlik balon misalı