Denfeh Minik2829 bende bol su içiyorum bende şeker var acaba ondanmı oldu diye düşünüyorum baya bir şişti ayaklarım acaba ondanmı oldu diye düşünüyorum
Heyecandorukta Minik2829 Bende cok su iciyorum bu sefer de tuvaletten cikamiyorum. 4 lt yi buluyor artik ictigim sular. Siz ne kadar iciyorsunuz?
Heyecandorukta Nurhan88 Maşşallh ya, açtığım başlığa son 2 ayda 5-6 kilo aldım yzan olmadı daha 😁 İnşallah bende sizler gibi 1-2 kilo alırım son 2 ayda 🙄 Hayal gbi geliyor ama bakcaz artık 😁
Nurhan88 Heyecandorukta canım bence benim gibi olma ben en başta alacağım kilonun fazlasını aldım 50 kiloyla hamile kaldım şuan 85 kiloyum 4 gün sonra doğumum var bakalım sonrası kaç kilo kalıcam
MellyM Denfeh benim de ödemim oluyor ayaklarımda da, bayadır da gitmedim doktora haftaya inşallah gideceğim. Sıkıntı etme bir eşy yoktur inşallah bazı hamilelikleri de ödem oluşuyor ve dışarı çıkıp yürüyüş yapmıyorum ondan da olabilir
Heyecandorukta 00512 Benimde ilk hamileliğim 30. Haftanın sonundayım, yok olmuyo öyle bir sancım 🤔 Siz biraz üşütmüş olabilir misiniz? O da sancı yapıyor çünkü 🤔
00512 Heyecandorukta Bilmiyorum ama sanmiyorum üsüttügümü pazartesi günü kontrolum var doktora soracam erken dogum olur diye korkuyorum
ZehrasMom Heyecandorukta yediğinize ve metabolizmanıza bağlı o ya ideal olan 2-3 kg fazlada alan oluyor az alanda. Ben 2. Trimester de daha fazla kilo aldım mesela 3. Trimester de kilo alışım yavaşladı 😊🤷🏻♀️
00512 ZehrasMom nenimde düzensiz arada oluyor ama internette erken dogum belirtisi olabilir diye yazıyor
gmzcvk Heyecandorukta merhaba ben 36+0’im.. ilk 5 ayda 7 kilo vermistim 7.aydan sonra bunun sadece 3unu geri aldim bir verip bir aliyorum suan.. oyle cok kilo artisim olmadi benim
Busramd Heyecandorukta 37 haftaligiz ve şuan 18 kilo oldum almaya devam edermiyim bilmiyorum alırsam da sıkıntı yapmıyorum zaten 😄 oglumda şuan 3.400. Kilosu
Piremsess 37+4 teyim son anımda pek bi artış olmadı şuana kadar 14 kilo aldım sürekli oturarak çalışıyorum ama şükür aşırı sismedim :)