@Meralfiliz# sorun olmaz yasaklarda bence ya en azından 2 gün rahat ederiz toparlanırız diye düşündüm
Sezryan günümü aldım ikinci ❤️🙏
Duyguork acil bişey lazım olursa sıkıntı olur diye düşündüm çogu yer kapalı olacagı için. O yüzden pazartesi daha mantıklı geldi bana. Bir de iki gün daha beklemiş olucaz bebek için anne karnında ki bir saat dışarıdaki bir günden daha iyidir 😊
@mmek_2014 evet bende öyle düşünerek 21 aralığa gün aldım bir gün bir gündür ama sancılarda var 😏
Duyguork bende henüz hiçbir belirti yok. İlk oglum 41 haftalık sezaryenle dogmuştu. O zaman da hiçbir dogum belirtim olmamıştı. Tuhaf bir şekilde doguramıyorum 😅 Rabbim saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
Allahım hepinize hayırlı güzel doğumlar nasıp etsin güzel anneler evlatlariniza sağlıcakla kavuşursunuz inşallah ❤❤💘
@mmek_2014 amin canım inşallah sezeryan doğumunuz nasıl geçti 😊
Duyguork çok rahattı hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Hatta hep diyorum bu kadar rahat olacağını bilseydim hiç suni sancı almaz direkt sezaryana alın beni derdim. Sadece ilk ayaga kalkarken zorlandım baya ama kendimi toparlayıp birkaç adım attıktan sonra çok rahatladım. 4-5 gün içinde de tamamen iyileştim
@mmek_2014 yaa çok sevindim inşallah bu da öyle geçer sağsalim kucağımıza almak dileği ile 🤩
Duyguork amin inşallah çok teşekkür ederim 🤲 Rabbim bekleyen herkesi sag salim kavuştursun yavrusuna inşallah 🥰
busbus35 17 Aralik Perşembe Günü Bizimde Sağlıkla Gelsin Bebislerimiz 🙏❤