@Meralfiliz# sorun olmaz yasaklarda bence ya en azından 2 gün rahat ederiz toparlanırız diye düşündüm

Minishh sağlkkla alalım kucağımıza benimkini daha halletiremedik inş pazartesi görüşcem 🙏 siz hangi ildesiniz

Duyguork acil bişey lazım olursa sıkıntı olur diye düşündüm çogu yer kapalı olacagı için. O yüzden pazartesi daha mantıklı geldi bana. Bir de iki gün daha beklemiş olucaz bebek için anne karnında ki bir saat dışarıdaki bir günden daha iyidir 😊

Duyguork bende henüz hiçbir belirti yok. İlk oglum 41 haftalık sezaryenle dogmuştu. O zaman da hiçbir dogum belirtim olmamıştı. Tuhaf bir şekilde doguramıyorum 😅 Rabbim saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰

Allahım hepinize hayırlı güzel doğumlar nasıp etsin güzel anneler evlatlariniza sağlıcakla kavuşursunuz inşallah ❤❤💘

Duyguork çok rahattı hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Hatta hep diyorum bu kadar rahat olacağını bilseydim hiç suni sancı almaz direkt sezaryana alın beni derdim. Sadece ilk ayaga kalkarken zorlandım baya ama kendimi toparlayıp birkaç adım attıktan sonra çok rahatladım. 4-5 gün içinde de tamamen iyileştim

busbus35 hayırlısıyla gelsin kuzucum bende aralığın son haftasi oluyor inşallah 1 ocak der de yıl kaybetmeyiz birde birşey soracagim benim de ikinci ama ilki özelde olmuştum devlette sezeryan da kaç gün tutuyorlar

Duyguork amin inşallah çok teşekkür ederim 🤲 Rabbim bekleyen herkesi sag salim kavuştursun yavrusuna inşallah 🥰

E44 amin ins🤲kocaelideyim ben

• E44 bunu yanıtladı.
        • E44 bunu beğendi.

Minishh Allah kolaylık versin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim inş 🙏🙏🙏bizde doğum hikayelerimizi yazarız

Elcin123 buğun Perşembe oldu 😁🙏💯ben saymıyorum tamm diyorum üç gün kaldı bana kalsa o tamm hemen gün geldi dicem utanmasam 😁😁😁😁 pazar günü anneme birakcam çocuğu ikisaattligine evi son kez silsupur yapcam 💯🙏

busbus35 ay ben cok korkuyorum 😄hafta sonu halledilir zaten kimsede gelmez korona var kabul etme