sudamlasi Halimeoz1 yalnız 22 haftalıksınız 4 lü test te kaçmak üzere testin yapılması gereken son haftadasın bi kan verıyosun 4 tane değere bakıyolar bebeğine bakıyolar sigara içiyomusun fln böyle sorular soruyolar zor bişey değil ama bi Dr a git söyle sen testi istiyorum diye
Halimeoz1 sudamlasi çok teşekkür ederim. Tavsiyeniz için. İnşallah hayırlı olur bir sağlık problemi yoktur.
sudamlasi Ozzz kan verıyosun canım down sendromu riskin var mı diye birde bebeğin ense kalınlıgına bakılıyo burun kemiğine bakılıyo kolay oluyo bu testler
deletedmom55 sudamlasi ya varya bende dün gittim yaptırmaya ultrasonda doktor baktı bildiğin başından savar gibi. Ölçtü raporunu verdi burun kemiğiymiş şuymuş buymuş hiç bişey anlamadım 😢 2 dakika içinde kalktım sedyeden. Çok üzüldüm devlet olduğu için böyle yaptılar.
Ozzz sudamlasi tamam ozaman canım sağol bilgi verdigin icin insan ister istemez merak ediyo ilk gebelik olunca 😊
deletedmom55 Halimeoz1 canım haklısın bilerek yaptırmıyor bazıları. Yani sorun olursa aldırmayacağım düşüncesiyle ki haklılar ben yaptırdım sadece merak ettiğim için. Hani herşey yolundaymış zaten canını sıkma 🙏
sudamlasi deletedmom55 iyi bari Allahtan onu vermiş napalım her doktor bir değil özeldekiler de para peşinde işte iki adım at 200 lira idrar tahliline para vermek çok komik geliyo bana neyse söylemeyim bişey söylicektim ayıp olur😂😂
2cocuk1bebek Firstmommy Ankara’ya gidilmesi lazım ayrılı ultrason icin çocuğun değerleri düşük çıkmış aklım karışık
deletedmom55 sudamlasi 😅😅 haklısın valla ya. Bide başka hastaya iki tane görüntü bana bitane görüntü vermişti zoruma gitti 😂😂
sudamlasi deletedmom55 😂😂😂 biz özel olarak istiyoduk hep sonra dr a dedim albüm yapcam ultrason fotolarını şimdi ben istemeden bol bol verıyo sağolsun
nurgulmurat Ben ikili üçlü testleri kendi isteğimle yaptirmadim.Detayli utrasona girdm 22 haftada cok sukue iyi cikti