Karnım pek büyümemişti kaçıncı ayda olduğumu da bilemedim doktora da gidemedim. İkili test yaptıramadım çok korkuyorum. Bu konu hakkında bi bilginiz var mı ? Allahtan başka kimse bilemez ama huzursuz olmuyorum da değil.

Halimeoz1 en son ne zaman regl oldunuz? Ne zamandan beri hamilesiniz? İlk 3 ayı atlattınız galiba yani hiç mi doktora gitmediniz doktor ultrasonda görebiliyor zaten kaç haftalık olduğunu bebeğin?

Şimdi şöyle birşey var. Hamile olduğumu biliyordum fakat Biraz maddi sorunlar yaşadık buda brnim hamileliğime denk geldik. Bebeğim şu an 22 haftalık. Geçen iki hafta önce gittim doktora orda öğrendim 5 aylık olduğunu. İkili testte 4. Ayda yapılıyormuş.

Doktor o konu hakkında birşey söylemedi onlar neler oluyor ?

Halimeoz1 ikili test 11-14 haftalar arası yapılıyo sizin çoktan geçmiş ama 4 lü testi yaptırabilirsiniz detaylı ultrason a da girebilirsiniz endişe etmeyin yani ikili kaçtı diye

Banada haftaya gel dedi doktor ikili test için.Acaba nasıl oluyo o test sadece ultrosonda mı bakılıyo tahlil falan da istiyomu merak ediyorum

sudamlasi İnan’ın çok korktum birde ben gebe olduğumu bilmiyordum. İlk zamanlar ilaç kullanıyordum. Şu an oynadığını hissediyorum ama. Ultrasondan baktılar rapor verdiler herşeyi normal diye.

Halimeoz1 ikili test 4. Ayda değil 11-14 hafta arası yapılır yani 3. Ayında. Bence korkmayın ikili testi yaptırmayan çok insan var.

Halimeoz1 yalnız 22 haftalıksınız 4 lü test te kaçmak üzere testin yapılması gereken son haftadasın bi kan verıyosun 4 tane değere bakıyolar bebeğine bakıyolar sigara içiyomusun fln böyle sorular soruyolar zor bişey değil ama bi Dr a git söyle sen testi istiyorum diye

sudamlasi çok teşekkür ederim. Tavsiyeniz için. İnşallah hayırlı olur bir sağlık problemi yoktur.

Ozzz kan verıyosun canım down sendromu riskin var mı diye birde bebeğin ense kalınlıgına bakılıyo burun kemiğine bakılıyo kolay oluyo bu testler

Halimeoz1 canım haklısın bilerek yaptırmıyor bazıları. Yani sorun olursa aldırmayacağım düşüncesiyle ki haklılar ben yaptırdım sadece merak ettiğim için. Hani herşey yolundaymış zaten canını sıkma 🙏

sudamlasi ya varya bende dün gittim yaptırmaya ultrasonda doktor baktı bildiğin başından savar gibi. Ölçtü raporunu verdi burun kemiğiymiş şuymuş buymuş hiç bişey anlamadım 😢 2 dakika içinde kalktım sedyeden. Çok üzüldüm devlet olduğu için böyle yaptılar.