Tatlianne_ haticem5707 bende bugün 29 oldum ve artık ağırlaşmaya başladım çok zorlanıyorum uzaninca kaburgalarim ağrıyor oturunca kuyruk kemiği sırtım ağrıyor ayaktayken belim ağrıyor hiç halim yok anlayacağınız bebişin hareketleride benimde hep çok aşağıda oluyor
haticem5707 Tatlianne_ aynı ağrılar bendede var Pandemi süreci olmasa fizik tedaviye gitmek istiyorum Çok zor günlerden geçiyoruz 7/24 gogladayım
Tatlianne_ haticem5707 Allah yardımız olsun kalan süreyi de atlatıp bebeklerimize kavuşsaydık Allah’ın izniyle. Çok zor bir döneme denk geldik evlere takılıp kaldık hep hareketsizlik ten böyle oluyor bence
papatyagil haticem5707 benim 2 buçuk yaşında bir de kizim var sanırım dinlenme firsatim olmadığı için deli.oglan da kasila kasila intikamini aliyor 😅 neyse az kaldı dışımızı sıkacağız artık napalim
Secil_zeynep haticem5707 bende 32 yaşındayım ve bugün 29. Haftama girdim aynı durumdayım bu dönemler doğuma kadar böyle geçecek maalesef
Duygusuz haticem5707 bende bugun 29 haftalık oldum benimde aynı sekilde ta kaburgalarımın altında hissediyorum cogu zaman. Yorgunluk asırı derecede oluyo ilk gebeliğimde hiç böyle degildim sürekli gezerdim şimdi wc ye gidip gelsem yada telefonla konussam bile nefes nefese kalıyorum.
Arzuoguz haticem5707 sancım çok oluyor geceleri habire tuvalete kalkıyorum halbuki hiç bişey yok sırt ağrısı falan ağırlaştık artık bakalım ☺️
haticem5707 Arzuoguz bende saatte 4 kez wc deyim ama bişeyde yok git gel yapıorum Kaşıntım oluo vucudumda şimdi bu saaatte yine duş aldım Hslim harap
Tugce0158 28+3 haftalık olduk okuduklarıma bakınca genel herkesin bebişi yukarı çıkmış benimki aşağıdaki hala 😂 çok şükür öyle ağırlaşmadım daha ama yattığım zaman kalkarken zorlanıyorum bide sırtımda bi ağrı oluyor.