Esraa16 haticem5707 malasef ki ama bacağınızın arasından yastik etmeyin belimiz ve sırtımız boş kaldığı için öyle oluyor ben yastıkla çözüm bulmuştum dr danışarak magnezyum desteği de alabilirsiniz
Nehirr88k haticem5707 bendede aynı durum ağrılarilarım inanılmaz derece bide böbrek genişlemesi var böbreğimde ağrıyo 😓
yusufbebekk447 28 im ama yine de gelmek istedim 😂😂 çok hareketli en hareket etmediği zaman bile küçük kıpırdanmalar var .ben de hareketleri çok yukarılarda hissetmeye başladım döndü mü acaba diyordum .
haticem5707 1234dc- insnın bu gece bir dk uyumadım hala ayaktayım boynumdan topuğuma kadar sol tarafım ağrıo
Mehtapakgl haticem5707 29+5 im sağ kaburgam ağrıyor. 30 yaşındayım. Artık iyice ağırlaştığımı hissediyorum. Geceleri sağdan sola dönmek ya d lavaboya gitmek resmen zamanımı alıyor. Hareketlerini bende yukarlarda hissediyorum. Poposu sağ kaburgada kafası sol kasıkta ayaklar sol kaburgada geziyor
Melekanne2606 Bende 29+3 oldum bazen çok zor nefes alıyorum uyku zaten yok bel ve sırt ağrım var çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum biraz yürüyünce sanırım ağırlaşıyorum artık 😌
Elifmmmmm 29 artı 4 m. Benim daha aşağıda hareketler hatta çıkacak şimdi diyorum. Geceleri uyku tutmuyor belimden asagisida 1 haftadır fena
RukiyeOzdmr haticem5707 ayyy 29+5 den selamlar 😀 midem ağzımda , midemin orda bebek var modundayım hahaha yasla alakalı olacağını sanmam 27 yaşındayım ben de . Ne zor geçmeye basladı anlatamam. Genital bölgemde baskı hissediyorum sürekli cis hissi var.