Aybeniz Merhaba hanmlar Yarn 5+4 olucam dr randevm var acaba kese ve bebek görünr mü siz ne zamn gördnz 🥰
Burcumsu Aybeniz Merhaba kese görünebilir bence ama görünmezse de üzülmeyin herkesin aynı zamanlarda görülecek diye bi şey yok o sağlıklı olsun da🤗
Burcumsu Arkadaşlar burda biri bana gebelik testinin markasını sormuştu. Şimdi araştırdım Freely marka gebelik testinin %99,8 doğruluk payı varmış. Ve de erken sonuç veren hızlı gebelik testi yazıyor açıklamasında bilginiz olsun.
Burcumsu syguler Hocam birkaç gün bakın bakalım kesilecek mi. Ama yerleşme kanaması pembe ve kahverengi olur diye okudum bi yerde.
Syma-ma Pollymom benim adete 2 gün kala negatifti adet gününü bir gün geçti yaptım pozitif. Ve bir de erken gebelik testi markasını degistirdim . Testte de sorun olabilir
aslidny Syma-ma hangi markaydı acaba kullandığınız testler ve değiltirdiğiniz? ben 2 defa predictor early yaptım negatif çıktı ama döngümün 30. günündeyim kasık ağrılarım, batmalar falan var hamile miyim değil miyim sinir oluyorum bu belirsizliğe
Syma-ma Prodoctor (bordo renkte) kullanmayın , predictor (pembe renkte) ben bununla aldim pozitif sonucu ..
S-B-U-A Syma-ma kesinlikle bende her test alışımda pembesinden alıyorum bende ondan pozitif sonucu aldım