Nrgozde Burcumsu 302.9 çıktı dış gebelik demek için erken ama bi sorun yok normal iç gebelik gibi10 gün sonra gel keseye ve kalp atışına bakalım dedi çok heyecanlıyım♥️
Ozge2805 BugleminAnnesi97 adetimi bekleyim valla kafam karışık dün çok silik bir çizgi görünürken bugün erken gebelikte negatif
Syma-ma 10 kasım son adet günüydü az önce idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ilk olacak bu o yüzden kesin mi değil mi bilemedim 🤣 idrar tahlilleri güvenilir mi kan testi sonucunu mu beklemeliyim hamileyim demek için bilemedim
melisssas Son adetım 9 kasım teste silik çıktı.kan testinde 26 tekrar kan verıcem yarın 23 aralıkta da kontrolüm var 😍
Pollymom Ozge2805 bende dayanamadim test yaptim bugün erken gebelik negatif :(( acaba erken gebelik testi negatif olup sonradan pozife döner mi adetime 5 gun var benimde..
Ozge2805 Pollymom bu erken gebelik testleri cidden çok saçma öbürleride 4 gün kalaya kadar gösteriyor diğer gebeliğimde 4 gün kala öğrenmiştim ama tabi yumurtlama ilk haftadaydı inşallah döner canım benim adetini bekle gelmezse kan testi yaptırırsın
Syma-ma Pollymom benim adete 2 gün kala negatifti adet gününü bir gün geçti yaptım pozitif. Ve bir de erken gebelik testi markasını degistirdim . Testte de sorun olabilir
Burcumsu Ozge2805 Ozgee 2. testim negatif çıktı moralim bozuldu. Pazartesi kan verip bu kargaşaya son inşallah .
Duygu-87 Burcumsu benimse 6 kasım bugün kan verdim pazartesi sonuç alıcam. ama belimde çok ağrı var. ☺️