aslidny Burcumsu bu nasıl bir batma? bende de iki akşamdır oluyor resmen içerden iğneler batıyormuş gibi çok canım acıyor. benim sat 13 kasım bugün test yaptım ama negatif çıktı bu ağrılar da canımı sıkmaya başladı acaba bir sıkıntı mı var diye düşünmeden edemiyorum
Burcumsu Ozge2805 Ozgee 2. testim negatif çıktı moralim bozuldu. Pazartesi kan verip bu kargaşaya son inşallah .
Ozge2805 Burcumsu kuzum bu testlere benim aklım ermiyor artık 🙄 bence adetini bekle çünkü kan verip negatif olunca daha bir moral bozukluğu oluyor
AsenaEmre Gizemnaz_ Salı günü randevum keseye ozaman bakılacak 438 çıktı kan 2 hafta önce 4 haftalikti
Nrgozde Gizemnaz_ gittim 302.9 çıktı biraz erken 10 gün sonra gel keseyi görelim kalp atışına bakalım dedi
Nuran9395 Benimde 10 kasım gittim çarşamba, günü haftaneye 735 çıktı ama geceleri kasık agrım oluypr yaşıyan var mı böyle bi durum? Yardncı olursanz sevnrm
svdmm16 Nuran9395 benimde oluyordu adet olacak gibi sancıyla uyanıyordum ama normalmiş bi kaç gündür azaldı
Serapnur Nuran9395 Benimde oluyor canım ama bebeğin tutulmasından dolayı oluyormuş sanırım akşamları hatta yatmama yakın sancı gibi agrıyor pazartesi randevum var doktorada bi soracağım ☺️
Nuran9395 svdmm16 benim 1 haftadır böyle ögrendiğimden beri inş bişey yoktur bnmde azalır agrılarım inşallah geceleri uyutmuyor