Ozge2805 Mappazule53 aynen kuzum bende öyle yapacağım yarın 11 ay önce ilk bebegimi karnımda 4 aylıkken kaybettim , kan pıhtılaşma sorunum varmış genetik test sonucunda öğrendim kaybımdan sonra hemen rapor çıkartmam gerek
Mappazule53 Ozge2805 çok üzüldüm. Ben de 6 ay önce düşük yapmıştım şimdi 5 haftalık hamileyim. Umarım sağlıkla alırız kucağımıza. Ne hissettiğini anlayabiliyorum.
Aybeniz Mappazule53 hayrlı olsn bebeğin saglıcakla kavuslm ins bende 5+2 deyım iki hamileliğim cok bulamtılı gectgi için suan bana tuhaf gelıyo sen de varmı belırti 🤰🏼
Pollymom WandaMaximoff insallah güzel haberler alabiliriz bende pek bi belirti yok gibi ama yinede umut güzel şey :) Haberleselim:) merak ederim
Teacher-mom Benimde son adet tarihim 13 Kasım 27 Kasım’da yumurtlama gördüm ilk gebelik testisini 8 Aralık’ta yaptım silik çizgi vardı bugün yaptığım test baya belirgindi yarın adet günüm inşallah o da geçerse kan vermeye gideceğim hayırlısı
zeytinilelimon Benimde 10 kasım. Bugün olmam gerekiyordu ama olmadım. Beklemedeyim. Bir kaç gün geçtikten sonra test yapacağım☺️🙈
rabialann Burcumsu merhaba benimde en son 8 kasımdı dün hem idrar tahlili hemde kan tahlili testi yaptırdım. Kanda 294,08 çıktı bi kaç gün sonra tekrar kan testi yaptırmayı düşünüyorum inşAllah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız 🤲
zeytinilelimon rabialann allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Her hangi bir belirtiniz var mı🙏🏻☺️
Burcumsu rabialann Tebrik ederimm. Amin inşallah sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de görün inşallah 🤩😊