Burcumsu rabialann Tebrik ederimm. Amin inşallah sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de görün inşallah 🤩😊
Gamzeunal Irmakayla aynisi bende de oluyor artı olarak aksam yemeginden sonra hafif bulanti gibi karnimda sislik ve halsizlik.oluyor
Aybeniz Mappazule53 hayrlı olsn bebeğin saglıcakla kavuslm ins bende 5+2 deyım iki hamileliğim cok bulamtılı gectgi için suan bana tuhaf gelıyo sen de varmı belırti 🤰🏼
Mappazule53 Aybeniz bende bulantı yok gibi çok çok az ama olacak gibi bi kaç gündur koku hassasiyetim olmaya başladı.
Mappazule53 Aybeniz hastaneye gittin mi 😊 ben daha gitmedim. Geçenki hamileliğim 5+6 da sonlanmıştı şimdi o sürecin geçmesini bekledim. Biraz dinleneyim dikkat edeyim diye 😊
Aybeniz Mappazule53 gittim canm adetim 4 gün gecince 400 dü 3 gün sonra 2000 oldu be 14 aralık randevm var ins kese görünür hakkmzda hayrlısı rabbim saglıcakla kavusmayı nasip etsn herkese🤲🏻🥰
Suna11 Suna11 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻♥️ Bende bugün yani yumurtlamadan 12 gün sonra erken gebelik testi yaptım olsa çıkardı diyorum ama bir yandan da umut arıyorum kendime. İnşallah benimde sizin gibi olur
Burcumsu Ozge2805 Yaa ben de yarin kan versem mi diyorum şimdi 😁 Ama o zaman da sürekli kan vermem gerekecek yükseliyor mu diye pazartesiye sabretmeye çalışacağım 🙈
Merve-53-42 Burcumsu marka önerir misin canım ben geçen hafta yaptım after 10 marka ama kimi güvenilir diyor kimi değil diyor